Івано-Франківськ

Готель, ресторани, майданчики: у Бурштині оновлять паркову зону (ФОТО)

Четвертого серпня у Бурштинській міській раді презентували візуалізацію паркової зони по вулиці Міцкевича та території Бурштинського водосховища.
229119336 4445665338826995 2994111436805893756 n scaled

Це – перший етап перетворення цих відпочинкових об’єктів, йдеться на Фейсбук сторінці Бурштинська міська рада, пише ПІК.

За словами міського голови Василя Андрієшина, планується, що вже з 2022 року розпочнеться залучення інвесторів та реалізація представлених у концепції заходів.

“Ми розробили таку концепцію розвитку паркової зони та території біля водосховища для того, щоб мати певну візуалізацію та матеріали, які можна в подальшому представити потенційним інвесторам, тобто показати як ми це бачимо в майбутньому – з ресторанами, кафе, готелем, автостоянками, хорошою дорогою, тротуарами, відпочинковою, спортивною зонами, дитячими майданчиками, велодоріжками, екстрім парком тощо”, – зазначає мер Бурштина.

Основною метою проєкту є заохочення туристів відвідувати дану місцевість, що у свою чергу дасть нові робочі місця мешканцям громади, дохід в міський бюджет у вигляді податків, репутацію та впізнаваність міста.

Відео концепції розвитку паркової зони території Бурштинського водосховища можна переглянути за посиланням.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено