Івано-Франківськ

Чергова “бронза”: які успіхі українців 6 серпня на Олімпіаді (ФОТО)

6 серпня у Токіо за медалі Олімпіади-2020 продовжили боротись за нагороди українські спортсмени.

orig 548798

  • КАРАТЕ

У ваговій категорії до 75 кг виступав 32-річний українець Станіслав Горуна. У півфіналі наш співвітчизник бився з італійцем Луїджі Бузою. На початку поєдинку суперник Горуни взяв один бал і вийшов вперед. Станіслав був змушений йти вперед, щоб відігратися, проте італієць на контратаці заробив ще два бали.

У підсумку поєдинок завершився поразкою Горуна з рахунком 0:3. Станіслав завоював бронзову медаль, а Луїджі Буза вийшов у фінал, де пізніше також здобув перемогу й став олімпійським чемпіоном.

orig 548833

«Емоції більш позитивні будуть завтра. Зараз я незадоволений результатом та своїм виступом. На це є свої причини. Я відчуваю різницю між очікуванням і між тим, що маю. В принципі непоганий результат. А взагалі, я в захваті від Олімпійських ігор і змінив свою думку про них. Велика кількість прапорів, країн, увесь світ займається спортом на високому рівні. Престижно бути тут. Наразі увесь світ слідкує за Олімпіадою і це неймовірно бути в центрі цього», – сказав Горуна.

Натомість українська каратистка Аніта Серьогіна завершила виступи на Олімпійських іграх в Токіо. В рамках групового раунду українка виграла першу з чотирьох сутичок, перемігши суперницю з Перу з рахунком 6:1.

orig 548751

У другому поєдинку Серьогіна оформила нічию з опоненткою з Марокко.  У третьому – прикро програла єгиптянці, пропустивши фатальний удар за 2.7 с до закінчення сутички. У четвертій сутичці в напруженій боротьбі українка все ж поступилася сербці Йованні Прекович.

  • СИНХРОННЕ ПЛАВАННЯ

На Олімпійських іграх 2020 у Токіо завершилися змагання з командного артистичного плавання в технічній програмі. За збірну України виступають Влада і Марина Алексєєви, Марта Федіна, Катерина Резнік, Анастасія Савчук, Аліна Шинкаренко, Ксенія Сидоренко та Єлизавета Яхно.

orig 548801

Після першого виду програми українки займають третє місце з результатом 94,2685 бала й випереджають Японію, яка йде четвертою, майже на один бал. У підсумковому протоколі українок випередили тільки команди ОКР (97.2979) і Китаю (96.2310).

22279

  • СТРИБКИ У ВОДУ

На Олимпийских играх в Токио стартовали соревнования по прыжкам в воду с 10 метров среди мужчин. Молодой украинский спортсмен Алексей Середа выступил удачно.

По итогам шести прыжком в квалификации Середа занял шестое место и вышел в полуфинал. 18 лучших спортсменов выступят в полуфинал 7 августа.

555

  • ВЕЛОТРЕК

На Олімпійських іграх 2020 у Токіо на велотреку проходять спринтерські заїзди у жінок. 25-річна українка Олена Старікова зуміла вийти в 1/8 фіналу, випередивши Еллесс Ендрюс з Нової Зеландії.

orig 548786

За вихід до чвертьфіналу Старікова побореться з нідерландкою Шанне Браспеннінкс. Заїзд відбудеться в суботу, 7 серпня. Початок о 09:45 за Києвом.

  • ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА

Українські гімнастки Христина Погранична і Вікторія Онопрієнко успішно подолали кваліфікацію в багатоборстві в художній гімнастиці на Олімпіаді в Токіо. Після перших двох вправ з обручем і м’ячем українки йшли на 10-й і 11-й позиції відповідно.

orig 548777

Вправи з булавами і стрічкою дозволили Вікторії трохи поліпшити свій результат, а Христина показала досить низький результат в останній вправі, але залишилася десятою. До фіналу вийшли 10 найкращих спортсменок. У цей список потрапили і українки, але поборотися за медалі буде неймовірно складно.

Фінал відбудеться 7 серпня, початок о 09:20 по Києву.

22270

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено