Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 9 – 15 серпня

Близнюкам астрологи віщують нестійкий емоційний фон, а Скорпіонам - підвищення окладу чи невелику премію.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled 2

Ваш гороскоп на тиждень 9 – 15 серпня – це добрий порадник, з яким варто рахуватися, пише ПІК.

  • ОВЕН

Якщо ви давно хотіли щось зробити, але з різних причин відкладали – час настав. Протягом тижня можуть виникати двозначні ситуації у відносинах з протилежною статтю, але що б не сталося, не турбуйтеся – у вас достатньо ресурсів, щоб не допустити найгіршого.

Тиждень підходить для вирішення житлових питань, переїзду, угод купівлі-продажу.

  • ТЕЛЕЦЬ

Нові знайомства, зустрічі з друзями, колишніми романтичними партнерами, сприяють позитивним перетворенням в особистому житті, в партнерських взаєминах.

Незвичайне творче натхнення, нові перспективні зв’язки сприяють поліпшенню фінансового становища. Можливе переростання ділових відносин в романтичні. Тиждень сприятливий для здобуття популярності і соціального успіху, для  контактів з громадськими організаціями.

  • БЛИЗНЮКИ

Нестійкий емоційний фон, бажання змін, схильність до флірту, пригод, може негативно відбитися на існуючих любовних або сімейних відносинах. Якщо ви без пари, то протягом тижня можлива зустріч з майбутнім партнером.

Хороший період для контактів з друзями, спільної участі в громадських і культурних заходах, початку нової професійної діяльності. У сім’ї можливі несподівані події, що супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін. Не поспішайте приймати рішення.

  • РАК

Якщо ви довго працювали над будь-яким проектом, готувалися до презентації вашої праці – тиждень принесе хороші матеріальні результати, довгоочікуване визнання і популярність. Для особистих відносин період сприятливий, проте, якщо ви активно проявляєте себе в соціумі, використовуйте цей час для професійного і творчого розвитку.

Поліпшення фізичного стану, приплив сил і енергії, ви зможете застосувати з вигодою і користю для себе.

  • ЛЕВ

Гарний час для навчання,  поїздок, відряджень, подорожей. Період сприятливий для продуктивної творчої діяльності, наведення порядку, оформлення приміщень, завершення проектів, здачі робіт.

Обставини поточного тижня сприяють  благополучному вирішення питань спільних фінансів, боргових зобов’язань, а також аліментів і спадщини. Гарний час для оновлення та перетворення сімейних і любовних відносин.

ДІВА

Можливі нові романтичні знайомства, відновлення дружніх взаємин. У професійній сфері – всі складнощі і незгоди будуть усунені. Хороший період для особистих взаємин, складання планів на майбутнє, вирішення житлових питань.

Переговори про партнерство та співробітництво проходять благополучно, можна домовитися про те, про що раніше не виходило. Однак, можлива перевтома через надмірні контакти, тому не беріть на себе більше, ніж ви в змозі виконати.

  • ТЕРЕЗИ

З’являється інтерес до інтелектуальних ігор, активізується розумова сфера. Число громадських зв’язків зростає.

З начальством і впливовими особами легко знайдете спільну мову, зможете висловити свої міркування, благополучно вирішити фінансові питання. Хороший період для укладання вигідних угод. Постарайтеся утриматися від необачних обіцянок.

  • СКОРПІОН

Відбуваються події, що змінюють ставлення до життя, можливі позитивні перетворення в особистих відносинах. Можна домовитися, оживити і оновити усталені взаємини, додати в них пристрасті. Для відносин, які на межі розриву, тиждень може бути завершальній.

У фінансовій сфері – все передбачувано і благополучно, вам можуть повернути борги, підвищити оклад або виписати невелику премію.

  • СТРІЛЕЦЬ

Широко застосовуйте отримані знання і навички, власний життєвий досвід. Ви можете розраховувати на допомогу начальства, впливових осіб, офіційних і правоохоронних органів. Сміливо займайтеся лекторської, видавничою діяльністю, проведіть рекламну кампанію.

Сприятливі зв’язки з іноземцями – укладайте угоди, підписуйте контракти. Цей період підходить для фінансових вкладень.

  • КОЗЕРІГ

Всі справи, що стосуються любові і шлюбу, стануть більш тісними і стабільними. Сприятливий період для створення власного господарства, а також для сімейного відпочинку. У роботі і ділових контактах деяка зупинка, але ви можете використовувати цей період для вирішення особистих питань.

Якщо є проблеми зі здоров’ям – протягом тижня ви відчуєте поліпшення, гарний час для обстеження і початку курсу лікування.

  • ВОДОЛІЙ

Період супроводжується бадьорістю духу, підвищенням життєвих сил: фізичних і душевних. Сфера впливу сильно розшириться, нові підприємницькі заходу отримають темп.

Можна отримати нове призначення або нову посаду. Сприятливий період для грошових оборотів, продажу та покупок, фінансових угод і грошових інвестицій. Вдало складаються, гармонізуються любовні і сімейні відносини.

  • РИБИ

Період важливих змін в свідомості, що відбиваються на діловому житті, стані фінансів. З’являється можливість почати нову справу або з новим імпульсом продовжити раніше розпочаті.

Однак, вам слід побоюватися обману, шахрайства, залучення в інтриги. Обставини тижня сприяють активізації інтуїції, що допомагає розуміти дітей – цей період можна використовувати для гармонізації відносин з ними.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено