Івано-Франківськ

Неосудний: суд відпустив калушанина, який вбив рідну матір

У жовтні минулого року між мешканцем одного із мікрорайонів Калуша та його матір'ю стався черговий конфлікт.

image 4 scaled

Під час цього словесного конфлікту син наніс матері декілька ударів руками в ділянку голови та грудної клітки, спричинивши рани. У подальшому, чоловік взяв в руки ніж та наніс ним декілька ударів в ділянку грудної клітки. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці, пише ПІК із посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Після вбивства чоловік пішов до сусідів та попросив їх викликати швидку і поліцію.

За результатами судового розгляду, суд встановив, що чоловік страждає на хронічну психічну хворобу.

“На період часу, коли було скоєно вбивство, він перебував у стані і перебуває на даний час, при якому не здатний усвідомлювати свої дії та керувати ними. Таким чином, була встановлена неосудність чоловіка на момент вчинення суспільно небезпечного діяння”, – йдеться у матеріалах справи.

Прокурор під час судового засідання, просила суд застосувати до чоловіка примусові заходи медичного характеру у закладі з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом.

З свого боку чоловік визнав, що скоїв вбивство та погодився на лікування. Він пояснив, що точно всіх деталей події не пригадує, але пам’ятає, що того дня його дуже боліла голова і він чув якісь голоси. Підозрюваний не зміг пояснити, чому він так вчинив, але сказав, що дуже розкаюється.

Суд підтримав обвинувачення та пропозицію прокурора. Тож тепер винуватець перебуватиме у психіатричній лікарні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено