Івано-Франківськ

Що означають наші пози під час сну: ТОП-5 положень людини у ліжку

Зробіть висновок, який опис відповідає саме вам.

829551

Вчені вважають, що поза, в якій найчастіше спить людина, може розповісти про її характер і поведінку в години активності. Спеціалісти  підготували опис поз, в яких кожен може впізнати себе і зробити висновок, чи відповідає йому даний опис, пише ПІК.

На животі
Якщо людина засинає на животі, це може говорити про її замкнутість. Вона цілеспрямовано обмежує коло свого спілкування, наближає до себе небагатьох – лише тих, у кому впевнена.

Як правило, такі люди шанувальники чистоти і порядку. Вони вважають за краще, щоб все було розкладено по поличках – як у фізичному сенсі, так і в голові. Вони мислять не хаотично, а по порядку. У справах не перескакують з задачі на завдання, а люблять черговість і доводити почате до кінця.

На боці
На боці, з рукою під подушкою, засинає більшість жителів планети – не менше 30% мешканців Землі. Такі люди відрізняються комунікабельністю. У них багато друзів. Телефон і месенджери, як правило, розриваються від дзвінків і повідомлень.

У них спостерігається схильність до критичного мислення. Слова вони рідко приймають за чисту монету і вважають за краще перевіряти інформацію. Нерідко такі люди є лідерами в колективах і душею своєї компанії.

Як солдатик
Люди, які лежать прямо або на боці, при цьому складають руки паралельно тулубу, зазвичай з трудом сприймають чиїсь рішення. Вони звикли стояти на своєму і роблять найчастіше лише те, чого хочуть самі.

“Солдатики” рідко заводять нові знайомства. Їм не потрібно багато друзів. Більш того, навіть з родичами вони можуть спілкуватися лише в міру необхідності – тривалі телефонні розмови “про все і ні про що” не для них.

Як чапля
Коли люди згинають в коліні одну ногу – це називається позою чаплі. Такі люди відрізняються непередбачуваністю. Ще вчора вони хотіли провести вихідні вдома, а вже завтра їдуть в міні-подорож або на пікнік.

Негативна риса характеру – такі люди можуть, як то кажуть, встати не з тієї ногу. Весь день проведуть у поганому настрої. Можуть змінювати свою думку або навіть ображати ближнього.

Як зірочка або поза короля

2617554 scaled
Люди, які сплять так, ніби вся ліжко належить тільки їм, відрізняються упевненістю в собі і своїх силах. Вони йдуть на ризик, загадують великі покупки, беруть участь в новому бізнесі.

В цей же час, рідко витрачають гроші необдумано, контролюють свій бюджет і люблять накопичувати кошти.

images

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено