Івано-Франківськ

У Болехові прозвітували про витрати міського бюджету за півроку (ФОТО)

Вчора, 10 серпня відбулося засідання 11 сесії міської ради.

У Болехові прозвітували про витрати міського бюджету за півроку (ФОТО)

У Болехові участь у роботі сесії взяли 19 депутатів,  керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому, установ, організацій міста, громадськість. Депутати затвердили звіт бюджету міської територіальної громади за І-ше півріччя 2021 року та погодили зміни до бюджету на 2021 рік. Про це повідомляють на сайті Болехівської міської ради, пише ПІК.

У Болехові прозвітували про витрати міського бюджету за півроку (ФОТО)

Зокрема, спрямували 191 тисячу гривень на централізовані заходи з лікування хворих на цукровий і нецукровий діабет, 45  тисяч гривень на капітальний ремонт вуличного освітлення на вулиці Грушевського в м. Болехові. А також спрямували частину вільного залишку коштів загального фонду бюджету міської територіальної громади у сумі 111,7 тисяч  гривень на придбання ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти та їх філій для організації дистанційного навчання.

На сесії також прийняли рішення про надання одноразової грошової допомоги жителям громади та учаснику АТО.  З-поміж іншого депутати також надали дозвіл на розроблення детального плану території з метою впорядкування території, визначення площ та параметрів земельних ділянок для реконструкції та будівництва автомобільної дороги Сукіль-Дубина на території села Сукіль Болехівської міської ради.

Загалом прийняли 94 рішення.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено