Івано-Франківськ

На Прикарпатті зареєстровано 76 звернень від чоловіків щодо домашнього насильства

За сім місяців поліція відреагувала на 1139 повідомлень, пов’язаних із домашнім насильством. 455 фактів отримали підтвердження.

1499759011 zhitelnica peterburga izbila muzha za layki drugim zhenschinam v socsetyah 1

Відносно 315 правопорушників працівники мобільних груп склали адміністративні матеріали за статтею 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляє ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

За цей період від домашнього насильства в Івано-Франківську постраждали 399 – жінок, 76-чоловіків та 22 – дітей.

З метою негайного припинення фактів насильства та недопущення його в майбутньому працівники поліції винесли понад 350 термінових заборонних приписів стосовно кривдників та розпочали 9 кримінальних проваджень.

Поліція Івано-Франківщини нагадує громадянам, що мовчати про домашнє насильство не потрібно. Якщо ви стали жертвою домашнього насильства або вам відома інформація про особу, відносно якої вчиняється насильство, не зволікайте, а інформуйте поліцію за номером 102“, – йдеться у повідомленні.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено