Івано-Франківськ

Рефлексивна музика: за мотивами книжки франківського письменника пишуть пісні

"Але не так" - це проект музиканта Миколи Доляка, результатом якого стануть пісні за мотивами книжки Тараса Прохаська "Так, але".

238620217 4380103385366348 4657746918329287076 n

Проект побудовано як творчу лабораторію, яку підтримує Український культурний фонд, йдеться на Фейсбук-сторінці Тараса Прохаська, пише ПІК.

Фракнівський письменник, саундпродюсер Сергій Тягнирядно та музикант Микола Доляк перевірять чи є в сучасній популярній музиці місце для рефлексії.

“Цього тижня проект увійшов в свою активну фазу. Щоправда активність ця помножена на ідилічні краєвиди Карпат та медитативний голос Тараса Прохаська”, – йдеться у дописі.

Зараз Тарас Прохасько спільно з ГО Ініціативою ЦСМ проводить серію воркшопів спеціально для Миколи Доляка. Музикант і письменник говорять про есеїстику, музику та про те, чому людям потрібні пісні не тільки про любов. А також про те, як влити в популярну музику жанр есею.

У вересні в Києві Микола Доляк, Сергій Тягнирядно та сесійні музиканти в студії Crystal Sound шукатимуть для пісень-есеїв досконале звучання. У 2022 ж році з’явиться альбом музиканта “Але не так”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено