Івано-Франківськ

Франківців запрошують на музичний фестиваль на летовищі у Підгір’ї (ПРОГРАМА)

На відвідувачів чекають два дні музики та найвідоміше у світі авіашоу.

12223 scaled

21 та 22 серпня у селищі Підгір’я Івано-Франківської області відбудеться опенейр-фестиваль UNDERHILL Music Festival, пише ПІК.

Аеродром у полях, піротехнічне шоу, музика вдень та вночі, повітряні кулі та літаки – ось що відбуватиметься на гігантському міжнародному фестивалі.

UNDERHILL Music Festival, що став справжньою сенсацією в 2019 році, цьогоріч вдруге збере українців і гостей з-за кордону, щоб влаштувати грандіозну вечірку та перетворитися на унікальний парк розваг.

Як розповідають організатори, за лічені місяці фестиваль зібрав спільноту з десятками “прибульців” з татуюваннями лого UNDERHILL на тілі.

“Акція актуальна й по сьогодні. Крім цього, започаткована екологічна ініціатива фестивалю з висадки дерев підтримується й досі”, – кажуть її розробники.

На фестивалі фанати наживо зможуть почути у режимі нон-стоп співаків на будь-який смак: українські та європейські виконавці, поп-музика та сучасні музичні жанри.

Вдень: MONATIK, Бумбокс, DOROFEEVA, NK, ВВ, ТНМК, Kalush, Tvorchi, Jerry Heil, гурт [O], Laganza.

Нічна частина обіцяє бути не менш вражаючою: ATB, Ferry Corsten, NETSKY, Tube & Berger, JD Davis, Sagan, DJ Lutique, Probass, Malyar, Monastetiq, Helen&Boys, Kolya Liner та багато інших. 

Крім музичної частини, організатори UNDERHILL традиційно підготували “пасхалки” — квест-сюрпризи для справжніх фанатів. 

Фестиваль знаходиться на території чинного аеродрому, тому серед приємних бонусів організатори залишили можливість потрапити на фестиваль безкоштовно, оскільки сміливці, які попадуть на територію фестивалю з неба зможуть залишитися на цій масштабній музичній тусовці. 

Також на гостей фестивалю чекає подія, яка точно не залишить нікого байдужим. Найвідоміше авіашоу світу — The Flying Bulls!

А ще на фестивальній території розмістяться атракціони, ярмарок, фудкорти з різноманітною їжею на всі смаки та безліч барів. Майстер-класи, конкурси від партнерів та активності для всієї родини не дадуть знудитися нікому.

Організатори подбали про регулярні маршрути від центру Івано-Франківська до самої вхідної зони фестивалю. Функціонуватиме паркінг для авто та кемпінг для тих, хто приїде на фестиваль з наметом. Супутня інфраструктура кемпінгу — душові кабіни, мобільні підзарядки та локації для приготування їжі. 

Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням. А деталі заходу можна дізнатися на сайті, Фейсбуці та Інстаграмі організаторів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено