Івано-Франківськ

Отруєння дітей на Львівщині: лікар каже, що сьогодні маленьких пацієнтів випишуть з лікарні

Діти почуваються дуже добре.

630 360 1530705648 2402 1

Як повідомляла ПІК, на Львівщині 17 дітей отруїлися у спортивно-оздоровчому комплексі Layar Palace в Хиріві.

Наразі вони вже практично здорові, і 20 серпня їх виписуватимуть з лікарні.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила завідувачка інфекційного відділення Самбірської центральної районної лікарні Світлана Іванюк, пише ПІК.

«Стан дітей прекрасний. Діти практично здорові, не гарячкують, апетити хороші, блювоти та проносу нема, стан дітей стабільний, всі хочуть виписуватися… За медичними показниками їх можна виписувати 100%. Тільки от результатів аналізів ще немає. Відкрита кримінальна справа, і я чекаю хоча б одного результату аналізу, лабораторія працює. Ну, до завтра я ще їх потримаю, а завтра всіх виписую», – сказала лікарка.

Вона зазначила, що наразі навіть вже є конфлікт, бо їй і тренеру батьки дітей телефонують та скаржаться, що вони оплатили путівки в спортивно-оздоровчий комплекс, а діти в лікарні.

«Попри це, я їх не виписую, бо нема посівів. І я між двох вогнів… Але діти всі абсолютно здоровенькі та гарненькі. Все ж таки то молоді, і вони спортсмени, у них прекрасний імунітет, вони до всього адаптовані, і в них стан задовільний», – додала Іванюк.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині з підозрою на харчову токсикоінфекцію 17-18 серпня госпіталізували 17 дітей віком від 8 до 16 років зі спортивно-оздоровчого комплексу Layar Palace, що в місті Хирів Самбірського району. За словами лікарів, імовірно, причиною отруєння дітей міг бути не до кінця приготований плов з куркою.

За фактом отруєння дітей поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено