Івано-Франківськ

В Україні підтвердили понад півтисячі випадків штаму “Дельта”, – МОЗ

Головний санітарний лікар України Ігор Кузін повідомив, що ще 5 серпня було підтверджено 147 випадків штаму “Дельта”, а вже 20 серпня

Головний санітарний лікар України Ігор Кузін повідомив, що ще 5 серпня було підтверджено 147 випадків штаму “Дельта”, а вже 20 серпня – 520.

За його словами, упродовж літа система охорони здоров’я на всіх рівнях готувалися до можливих викликів нової хвилі коронавірусу.

Зараз система охорони здоров’я готова реагувати на виклик нової хвилі COVID-19, спричиненої “Дельта” штамом коронавірусу. Але пам’ятайте, що звичайні профілактичні заходи (носіння масок, миття рук, використання антисептиків, дотримання фізичної дистанції) зможуть захистити вас та ваших рідних від інфікування COVID-19, а вакцинація – убезпечить від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19“, – наголосив він.

Кузін додав, що в Україні визначили й підготували 256 лікарень, що надають спеціалізовану допомогу хворим на коронавірус. Також по всій країні сформований запас тестів на понад 2 млн досліджень та 2,3 млн експрес-тестів на визначення антигену.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено