Івано-Франківськ

На Тернопільщині судитимуть жінку, яка намагалася позбавити життя власних дітей

Спершу матір накинулась на малолітню доньку, спробувавши задушити її за допомогою поліетиленового пакета, а згодом ще й на молодшого сина.

women sitting hands fists wallpaper preview

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Тернопільської області.

Тернопільська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жительки Тернополя, яка у власній квартирі намагалася вбити малолітніх доньку та сина (ч. 3 ст. 15, п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як встановило слідство, 5 червня 2021 року близько 8-ї години ранку місцева жителька намагалася вчинити вбивство своєї малолітньої дочки – за допомогою поліетиленової торби, одягнутої на голову дитини, вона перекрила доступ кисню до дихальних шляхів й утримувала її в такому положенні. Дівчинку врятувала бабуся, відтягнувши матір від дочки, а медики “швидкої” вчасно надали необхідну допомогу постраждалій. Зараз життю та здоров’ю дівчинки нічого не загрожує.

Поки надавали допомогу постраждалій, горе-матір накинулась на молодшого сина. Сусіди, що збіглися на крики дитини, та бабуся завадили жінці скоїти непоправне. У хлопчика експерти констатували ушкодження у вигляді садна навколо шиї, яке за ступенем тяжкості належить до легкого.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено