Івано-Франківськ

В Тернопільській області чоловік до смерті жорстоко побив цуценя (ВІДЕО)

Зоозахисники намагалися його врятувати та звернулися до поліції. 

В Тернопільській області мешканець Ланівців Анатолій Обик забив до смерті цуценя та при дітях виніс побите в суцільне криваве місиво, нерухоме тіло ще живого собача, звісивши його догори лапками. Про це повідомляє UAnimals, пише ПІК.

В Тернопільській області чоловік до смерті жорстоко побив цуценя (ВІДЕО)

Зі слів очевидців, поліцейський, що прибув на місце події, не змігши встановити власника собаки розповів заявникам, ніби-то, якщо невідомо хто власник, значить і претензій ні в кого не має бути, хоча закон має  однаково захищати, як власницьких, так і безпритульних тварин.

Волонтери зоозахисної ГО “Ноїв Ковчег” повторно викликали поліцію, написали заяву, повезли цуценя до клініки, а згодом, коли цуценя, на превеликий жаль, померло — самі відвезли на розтин у державну ветеринарну лабораторію!

У висновку розтину, який волонтери долучили до заяви у правоохоронні органи, підтверджено факт сильної кровотечі та пошкодження внутрішніх органів бідолашної тваринки внаслідок ударів тупим предметом. Маленьке, 3-х місячне цуценя помирало в страшних муках. За фактом жорстокого поводження, що спричинило смерть тварини відкрито кримінальне провадження.
Відео можна переглянути тут.
Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено