Івано-Франківськ

Лікар взяв за операцію 65 тисяч хабара: розбираються слідчі у Львові

Досудове розслідування проводять за матеріалами Управління Служби безпеки України в області.

likar habar medytsyna

У Львові викрили заввідділення кардіологічного центру, якимй вимагнав та отримав кошти за операцію пенсілнерові на серці, повідомляє прокуратура Львівської області, пише ПІК.

 “За даними слідства, лікар вимагав та одержав 65 тис грн хабара від представника пацієнта лікарні за проведення операції пенсіонеру по встановленню кардіостимулятора. Службовця затримано на місці вчинення злочину в порядку ст. 208 КПК України”, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито виконуючого обов’язки завідувача одного із відділень «Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру» на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Наразі тривають слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення фігуранту про підозру, обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Нагадаємо, що 29 травня, поліцейські спільно з СБУ затримали на хабарі завідувача першим хірургічним відділенням Львівської обласної клінічної лікарні Ярослава Зборівського. Посадовець отримав 21,5 тис. грн хабара від львів’янина за проведення медогляду та видачу документів про хворобу для військкомату, повідомляв zaxid.net.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено