Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 30 серпня – 5 вересня

Ракам астрологи прогнозують приємне знайомство, а Скорпіонам віщують тиждень ризиків та криз.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled 3

Ваш гороскоп на тиждень підкаже, які шанси маєте у професійних та особистих справах, пише ПІК.

  • ОВЕН

Дисбаланс почуттів і розуму призводять до необдуманих вчинків. Нереальні бажання і ілюзії сприяють збиткам. Слід дуже обережно застосовувати будь-які медикаменти, уникати алкоголю та інших засобів, що змінюють свідомість.

Втрата пильності, захоплення одурманюючими речовинами або псевдодуховними практиками – основна причина неприємностей. Але це гарний час для інтенсивної творчої діяльності, самостійної фізичної роботи. .

  • ТЕЛЕЦЬ

Період щастя і удачі. Не відкладайте на потім те, що можна зробити протягом цього тижня. Почуття життєствердження і впевненості допомагає подолати будь-які перешкоди.

Ці дні будуть сприятливими для відпочинку, хобі, коротких поїздок. Слушна нагода для спільної (з сім’єю або коханою людиною) участі в світських і розважальних заходах. Тиждень принесе корисні придбання,  розумова робота сприяє успіху.

  • БЛИЗНЮКИ

Протягом тижня багато ділового спілкування і суспільної, публічної діяльності. Можливі приємні новини, довгоочікувана звістка. Гармонійно протікають контакти з представниками протилежної статі, з партнерами і колегами.

Сприятливі дні для обміну думками, для виступів і рекламних заходів, для укладення контрактів. Дотепність, прояви гарного смаку і манер підсилюють вашу привабливість і працюють на ваш імідж.

  • РАК

Велика кількість контактів, поїздок, неформальне спілкування сприяють гарному настрою. Можливо нове приємне знайомство, позитивні емоції, подарунки і похвали, розваги.

Не обмежуйтеся звичним розпорядком дня, вносіть нове у свою повсякденність – Всесвіт надає вам сприятливі шанси і можливості для того, щоб реалізувати свої задуми і змінити життя в бажаному напрямку.

  • ЛЕВ

На перший план вийдуть питання професійної діяльності, загальний стан здоров’я і фізична форма. Неприємності можуть виникнути через потребу самоствердження, що призведе до складнощів у взаєминах з колегами та партнерами.

Сприятливі можливості пов’язані з обставинами, в яких ви будете досягати результатів в колективній роботі. Можливий успіх в грошових і майнових справах, якщо до цього була виконана тривала робота.

  • ДІВА

Хороший період для розробки нових схем і життєвих планів, пошуку їх практичного застосування. Розважливість і емоційна стриманість, сприяють досягненню будь-якої мети, завдяки ретельно продуманим планам дій.

У більшості випадків ви зможете знайти потрібні слова для упокорення супротивників та обернути ситуацію у вигідну і корисну для себе сторону.

  • ТЕРЕЗИ

Підвищена творча активність і наявність конкретних цілей роблять цей тиждень дуже продуктивним. Можливе отримання нових пропозицій про співпрацю або поява цікавих ідей, що дозволяють ще більш ефективно використовувати свій талант і покращувати своє фінансове становище.

Підвищення кваліфікації та додаткові знання у професійній діяльності вже незабаром принесуть  реальний результат. Тиждень сприятливий для ділових переговорів та творчості в усіх сферах ваших інтересів.

  • СКОРПІОН

Тиждень ризиків і криз, тому бережіть себе – будьте обережні на дорозі, як в якості пішохода, так і за кермом. Ви можете зіткнутися з шахрайством, підробками, можливо, шантажем, погрозами.

Ваші недруги і опоненти зараз прекрасно озброєні, в тому числі, можливо, компрометуючою вас інформацією. Утримайтеся від великих покупок і вкладення коштів в сумнівні проекти.

  • СТРІЛЕЦЬ

Сприятлива тиждень, вирує позитивом і піднесеним настроєм. У цей період зміцнюються дружні зв’язки, любовні бажання знаходять своє втілення, в кращу сторону відбуваються зміни в сімейних відносинах.

Натхнення в області мистецтва знаходить своє творче вираження, правові, фінансові або управлінські справи будуть залагоджувати без жодних труднощів. Шукайте можливість поспілкуватися з потрібними вам людьми, укладайте ділові угоди.

  • КОЗЕРІГ

Підвищується здатність реалізації намічених цілей, вплив на оточуючих, ініціативність і амбіційність. Легше буде долати перешкоди, а підтримка партнерів, співробітників, керівників значно збільшиться.

У вас є всі шанси і можливості завоювати прихильність давно бажаного партнера. Намітьте на цей період офіційні візити, відвідування вищих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи, але враховуйте при цьому інтереси колективу.

  • ВОДОЛІЙ

Після складного серпня, настає довгоочікуване поліпшення в професійних справах, соціальній сфері, громадських взаєминах. В особистих взаєминах, в цілому, все благополучно.

Активізуються громадські зв’язки, зав’язуються нові корисні знайомства. Вдало складуться відрядження, відвідування офіційних інстанцій, угоди купівлі-продажу, оренди приміщень.

  • РИБИ

Гарний час для зміцнення зв’язків у суспільстві, професійної діяльності, для угод купівлі-продажу, укладення угод і підписання договорів. Активність в спілкуванні, в утвердженні власної думки і вираженні своїх інтересів, сприяє благополучному вирішення фінансових та юридичних питань.

Підвищується ваша популярність серед представників протилежної статі. Неформальне спілкування з колегами приносить хороші перспективи на майбутнє.

school vs scaled

  • А дітей ви вже підготували до школи?

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено