Івано-Франківськ

“Укрзалізниця” показала нові вагони: що змінилося (ВІДЕО)

Електрички мають з’явитися на українській залізниці уже через кілька тижнів, а нові вагони - до кінця року.

 aee41128759f5059f6fc53a4ae92f78f

Нові плацкарти, купе та електрички: “Укрзалізниця” влаштувала показ оновленого рухомого складу і поцікавилася думкою про новації у пасажирів. Вагони виставили на Київському залізничному вокзалі. Їх могли оглянути всі охочі та висловити свою думку.

Які зміни відбулися в українських пасажирських вагонах, йдеться в сюжеті ТСН, пише ПІК.

У новому дизайні з м’якими полицями та сидіннями – такі вагони мають змінити старі українські плацкарти. Тут також з’явилися розетки, підсвітка, а ще тепер трохи легше вилізти на верхню полицю, а від сусідів по вагону можна сховатись за шторкою.

Удосконалення є також у вагонах-купе. Зокрема, вікна тут мають кватирку, яку можна відкривати. У вбиральні з’явився пеленальний столик і дзеркало перед входом. Поставили також кулер з водою.

Трохи далі на пероні, який на два дні перетворився на виставкову площу, стоять відреставровані електропоїзди. Тут є місця для дитячих і інвалідні візків та велосипедів. Для машиністів – нові кнопки, кондиціонер та камери і зручне удосконалене крісло.

Такі електрички мають з’явитися на українській залізниці уже через кілька тижнів, а нові вагони – до кінця року. Оновлення коштуватиме приблизно 50 мільярдів гривень. Однак, в “Укрзалізниці” запевняють, що на ціну квитків це не вплине.

“Усі вагони мають бути якісними, а на ціну повинен впливати тільки той фактор, коли пасажир купує квиток”, – вважає керівник пасажирського напрямку “Укрзалізниці” Олександр Перцовський.

Тестові моделі людям, які прийшли на оглядини, сподобалися, але, якими нові вагони будуть на практиці, стане зрозуміло після перших реальних поїздок.

Детальніше дивіться у сюжеті:

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено