Івано-Франківськ

На Калущині восени планують відкрити новий спортивний комплекс (ФОТО)

В Новицькій територіальній громаді на завершальному етапі перебуває проект добудови спорткомплексу до існуючої школи.

На Калущині восени планують відкрити новий спортивний комплекс (ФОТО)

На Калущині на будівництво сучасного спорткомплексу за рік роботи вдалось залучити 23,7 мільйони гривень. Про це повідомив народний депутат України Едуард Прощук, пише ПІК.

Проектно-кошторисну документацію цього проекту розробили у 2011 році. У зв’язку з відсутністю фінансування впродовж п’яти років роботи на об’єкті не велися. А з 2017 року обсяг коштів, який спрямовувався був занадто малим для завершення  робіт та потребував значного дофінансування.

IMG 20210526 101923 scaled

Цього року за сприяння народного депутата Едуарда Прощука вдалось отримати  на добудову спорткомплексу 23,7 мільйони гривень.

«Це велика перемога, найперше, для громади, школярів та молоді. Зараз об’єкт перебуває на етапі отримання документів про здачу його в експлуатацію. Дуже сподіваюсь, що вже восени спорткомплекс відкриє двері для школярів, адже всі умови для цього є», — наголошує пан Едуард.

IMG 20210526 WA0029 scaled

До слова, в рамках Президентської програми «Велике будівництво», спорткомплекс у Новиці вдалось включити до переліку об’єктів, які фінансуватимуться цього року. Більше того, він став одним із пріоритетних та найбільших проектів програми, загальна вартість якого понад 35 млн гривень.

Читайте також у ПІК:

На Калущині ремонтують дорогу державного значення (ФОТО)

У Калуші хочуть встановити вуличні ліхтарі з сонячними панелями

У Калуші молодята отримали свідоцтво про одруження на оглядовому колесі (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено