Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 6 – 12 вересня

Рибам астрологи прогнозують успішні контакти з публікою, а Ракам - багато нових турбот і обов'язків, дрібних клопотів і побутових справ.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled 1

Ваш гороскоп на тиждень – об’єктивний консультант, який підкаже, як краще діяти, пише ПІК.

  • ОВЕН

Ви відчуєте прилив сил і енергії, можете реалізувати багато своїх задумів. Жага дій і пригод дає гострі відчуття, однак намагайтеся уникати фінансових авантюр і небезпечних ситуацій. Високій ефективності праці сприяє оточення, симпатичні представники протилежної статі надихають на подвиги.

Можлива зміна зайнятості, стилю роботи, підвищення на посаді. Інтерес до різних експериментів, прагнення до реформ у професійній сфері та підприємництво принесуть добрі плоди.

  • ТЕЛЕЦЬ

Хороший період для вирішення офіційних питань, відвідування державних інстанцій, розв’язання різних суперечок, знаходження компромісів. Є можливість вирішити питання розподілу прибутку, боргів, майнових справ, спадщини або аліментів.

Сприятливі зв’язку з широкими масами і громадськими організаціями, впливовими людьми. Прагнення до лідерства, вміння захистити свої принципи і інтереси, справлять позитивне враження на оточуючих – ви зможете вийти на лідерські позиції і утриматися тут.

  • БЛИЗНЮКИ

Наполегливість і сила волі допоможуть вам вирішити багато життєвих або особистих проблем. Слушна нагода для ремонту, кардинального переобладнання приміщень, а також для заготівлі та консервації продуктів. Прекрасний період для вирішення деяких фінансових проблем, питань спадщини та аліментів на вашу користь.

За допомогою колективу, партнерів, коханої людини ви подолаєте будь-яку перешкоду.Однак, уникайте ризикованих вчинків. Ви володієте зараз можливістю впливу на оточуючих – на вас відповідальність за інших людей.

  • РАК

Насичений тиждень, часу на відпочинок не вистачає, але при цьому ваша діяльність дуже ефективна в будь-яких життєвих сферах. З’являється багато нових турбот і обов’язків, дрібних клопотів і побутових справ. Однак обставини складаються сприятливо, що дозволяє швидко вирішувати поточні проблеми і легко справлятися з рутинною роботою.

Інстинкт самозбереження загострений, що виключає ймовірність потрапити в неприємні ситуації. Якщо ви давно мрієте про дитину – скористайтеся сприятливими можливостями поточного тижня, як мінімум, поговоріть про це з партнером.

  • ЛЕВ

Наступає тиждень активного самоствердження, зростання сили волі й енергійності. З’являється необхідність докладати великі зусилля, щоб просунутися в кар’єрі або підприємництві. Гарний час для розвитку своєї справи, професійного становища, змін в бізнесі і творчості.

У сфері особистих взаємин відбуваються доленосні події – так, як раніше, вже не буде. Якщо ви давно планували поговорити з коханою людиною про перспективи спільного майбутнього, використовуйте сприятливі можливості поточного тижня.

  • ДІВА

Молодик у вашому знаку принесе вам сприятливі шанси і можливості, відкриє нові перспективи. Впевненість в собі і своїх діях, спокій, який посилює енергетичний потенціал, сприяють залученню потрібного оточення, що допоможе реалізувати деякі цілі.

Посилюється інтуїція, з’являється хороша орієнтація в тому, що відбувається, ви розумієте справжній стан речей. Ви знаходите світ в душі, вам легше зрозуміти іншу людину, домогтися душевного контакту і поліпшити взаємини.

  • ТЕРЕЗИ

Підвищується творча активність, інтенсивна зовнішня діяльність дає хороші матеріальні результати. Не забувайте про відпочинок, про рідних і близьких, яким ви зараз дуже потрібні. Іноді корисно побути наодинці зі своїми переживаннями, подумати про свою душу, тому що зайве перенапруження психічних і фізичних сил призводить до втоми і дратівливості.

Вам вдається досягти взаєморозуміння з іншими людьми, особливо з дітьми, поліпшити загальну емоційну атмосферу. Ваша здатність владнати будь-який конфлікт, робить вас незамінними в будь-якому колективі.

  • СКОРПІОН

Сприятливо завершується етап невирішених життєвих проблем. Закінчуються фінансові неприємності, і починається новий цикл ділової активності. Оптимізм і нові тенденції в бізнесі, професійній діяльності будуть сприяти поліпшенню якості життя.

Ваші поради і практична допомога як ніколи потрібні рідним і близьким, оточуючим вас людям. Не шкодуйте часу на це, тому що вже з наступного тижня вам також може знадобитися допомога.

  • СТРІЛЕЦЬ

У цей період зав’язуються дружні зв’язки, в кращу сторону відбуваються зміни в романтичних і сімейних відносинах. Ви знаходите натхнення, необхідне для прояву своїх творчих талантів і здібностей, завдяки чому ваша популярність зростає.

Якщо ваші доходи залежать від кількості клієнтів, то можна очікувати їх збільшення. Сприятливий час для запуску реклами, пошуку роботи або додаткового заробітку. Успішно вирішуються юридичні, правові, фінансові або управлінські справи.

  • КОЗЕРІГ

Період гармонії почуттів і насолоди, а також прискорення поточних робочих проектів. Вам багато що вдається, великий ваш вплив на оточуючих людей, співробітників, партнерів, рідних і близьких. Гарний час для початку нового життєвого етапу, прийняття серйозних рішень, відмови від всього старого і безперспективного.

Ви можете досягти успіху і популярності в світі мистецтва та науки, розширити корисні зв’язки, знайти щастя в любові і шлюбі, однак, намагайтеся все закріпити офіційно, будьте прямолінійні і відкриті в своїх намірах.

  • ВОДОЛІЙ

Вдалий період для зміцнення свого становища, для зв’язків з іноземцями і далеких подорожей, для початку нових справ і для нововведень, а також для любові, шлюбу і створення сім’ї. Зростає ваша популярність, посилюється чарівність, тобто відбувається зміцнення соціального становища без особливих витрат сил, часу і коштів.

Гарний настрій і оптимізм допоможуть вам у вирішенні багатьох завдань. Сприятливий час для громадської діяльності, взаємодії з керівництвом, офіційними і правовими органами.

  • РИБИ

Хороший період для створення фондів благодійності, завоювання громадської популярності. Успішні контакти з публікою, оточенням, партнерами і колегами. Професійна діяльність зажадає від вас великих зусиль, покладе додаткові обов’язки і відповідальність.

Розширюються контакти із зарубіжними партнерами, фірмами і організаціями. Якщо вам необхідна фінансова підтримка – ви її отримаєте. Вдалі переговори, співробітництво, виступи, укладання угод і договорів, поїздки, планування справ.

c34d5fa3ab758d04329bcc2e221ad5bb quality 70Xresize crop 1Xallow enlarge 0Xw 698Xh 465

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено