Івано-Франківськ

На Львівщині арештували зловмисників, які викрали чоловіка погрожуючи зброєю

Потерпілого заставили залізти у багажник автомобіля та поїхали у невідомому напрямку, проте у місті Рудки працівники поліції зупинили авто.

 

378696 scaled

На Львівщині підозрюваних в озброєному викраденні людини на Самбірщині взяли під варту, повідомляє обласна прокуратура, пише ПІК.

“За даними слідства, 30 серпня поточного року близько опівночі в одному із сіл Самбірського району 24-річний та 36-річний чоловіки за попередньою змовою, проникли у будинок, де проживає потерпілий із сім’єю та, погрожуючи останньому фізичною розправою, вивели його з дому, заставили залізти у багажник автомобіля. Після чого поїхали у невідомому напрямку, проте були зупинені у місті Рудки працівниками поліції”, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництво Самбірської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом жителям Самбірщини за фактами незаконного проникнення до житла із погрозою насильства та незаконного позбавлення волі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням зброї (ч.2 ст.162, ч.2 ст.146 КК України).

За принципової позиції прокурорів, суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, здійснюється слідчими Самбірського РВП ГУ НП у Львівській області.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено