Івано-Франківськ

Віталій Кличко зізнався, чому забув про своє срібне весілля (ФОТО)

Мер Києва бачиться з дружиною кілька разів на рік, але не вважає це причиною для розлучення.

uTwSrfHEGbTMKLGAWEB4cs0vVXZDVMMYBTgVCpYd

Віталій Кличко розповів про особисте життя в інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях” й відкрив українцям багато цікавого, пише ПІК.

Виявляється, Віталій Володимирович бачиться з дружиною (ексмодель, співачка) вкрай рідко, але не вважає це причиною для розлучення. Наталя Єгорова (дівоче прізвище дружини) живе в Німеччині, в двоповерховому особняку в престижному передмісті Гамбурга.

“Є люди, які бачаться щодня, але відносин у них немає. Відносини – це не питання того, наскільки часто ти бачишся”, – сказав Кличко-старший.

Категорично спростував столичний мер чутки про офіційне розлучення і навіть в жартівливій формі пропонував показати довідку:

“Це моє приватне життя. Моє. Особисте. Життя. Чуток багато ходить. Хтось може щось придумати, хтось додумати, але дуже важливо , щоб ти сам знав правду і завжди був щирим “.

Правда, він зізнався, що забув важливу дату. А саме 25-ту річницю весілля (одружилися у квітні 1996 року -ред).

“Ви знаєте, чому [забув]? У мене така професія була. Я займався боксом. Бокс такий важкий вид спорту, іноді пропускаєш удари. Знаєте, іноді не пам’ятаю”, – жартував на виправдання Кличко.

dhygbGe2k1NwzhVgqaFQuamjBdbnmAv9bnlpEAI2

  • Наталія Кличко з дітьми.

Трохи пролив світло градоначальник і на життя дітей за кордоном. За його словами дочка Єлизавета-Вікторія цікавиться психологією, старший син Єгор-Даніель готується до служби в українській армії, а молодший Максим-Олександр забрав титул найвищого члена сім’ї з ростом 2 метри 7 см.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено