Івано-Франківськ

Танці з зірками: усі учасники нового п’ятого сезону

У неділю, 5-го вересня, о 21:00 на телеканалі "1+1" розпочнеться новий, п'ятий, сезон шоу "Танці з зірками".

0d62cc3abae62322165508b7a092aa8a scaled

Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. З кожним тижнем організатори розсекречують імена учасників проєкту. Поки що відомо про 12 знаменитостей, які цього року вийдуть на паркет, пише ПІК із посиланням на ТСН

Джамала

Популярна українська співачка Джамала, справжнє ім’я якої Сусана Джамаладінова, 2016 року представляла Україну на 61-му пісенному конкурсі “Євробачення” із піснею 1944, де посіла перше місце. Артистка – суддя Нацвідборів на “Євробачення”, а також була наставницею у “Голосі країни” та “Голосі.Діти”. За час кар’єри зірка записала понад 30 пісень та випустила понад 20 кліпів.

Олег «Фагот» Михайлюта (ТНМК)

Фагот – український музикант, продюсер та вокаліст гурту “ТНМК”. Крім музичної діяльності, озвучував Джонні Деппа в українському дубляжі фільмів “Пірати Карибського моря: Скриня мерця” і “Пірати Карибського моря: На краю Світу”. Також, свого часу артист займався музичним оформленням тележурналу “Каламбур”.

Олександра Заріцька («Казка»)

Солістка популярного гурту KAZKA. Виконавиця брала участь у шоу “Голос країни” та “Х-фактор”. Її пісня “Плакала” стала хітом не лише в Україні, а й за її межами. 2018 року гурт KAZKA взяв участь в Нацвідборі “Євробачення-2018”, але посів 15 місце.

Олексій Суровцев

Український актор, зірка серіалу “Слід” та триразовий чемпіон України зі стриптизу.

Анастасія Оруджова

Українська акторка та учасниця “Жіночого Кварталу”. Гумористка також відома глядачам за проєктами “Ліга сміху” та “Ігри приколів”.

Іван Люленов

Зірка “Ліги Сміху”. Гуморист – капітан команди “Стояновка”. Комік прийняв челендж, опублікувавши в Instagram відео, у якому співає авторську пісню про “Танці з зірками”.

Костянтин Войтенко

Відомий актор, зірка серіалу “Ромео та Джульєтта з Черкас” на телеканалі ТЕТ. Також він відомий глядачам за грою у фільмах “Синевир”, “Ніч Святого Валентина”, “Поранене серце” та серіалі “Коли ми вдома”.

KADNAY

Дмитро Каднай, він же KADNAY, виклик прийняв та зовсім скоро також вийде на паркет шоу. 31-річний виконавець – 2011 року увійшов до трійки найсексуальніших чоловіків світу за версією журналу Cosmopolitan Україна. Знаменитість участь в талантшоу “Шанс”, “Фабрика Зірок 1” і “Фабрика Зірок.Суперфінал”, де увійшов до трійки фіналістів.

Євгенія Власова

Відома українська артистка, виконавиця хіта “Ветер надежды”. Нещодавно Євгенія Власова вперше за 10 років заспівала на великій сцені. Артистка виступила у півфіналі “Голосу країни-11” із учасницею команди Олега Винника.

Ольга Харлан

Одна з найбільш титулованих українських спортсменок, олімпійська чемпіонка 2012 та 2016 років, і призерка з фехтування. Спортсменка підтвердила свою участь у шоу, опублікувавши відео у фотоблогу, в якому згадала найяскравіші моменти свого життя.

Lida Lee

Українська співачка, колишня підопічна продюсера та мультиартиста MONATIK. Артистка тривалий час працювала беквокалісткою зірки, а 2020-го таємно прийшла на проєкт “Голос країни”. Ліда потрапила до команди Дмитра Монатіка та дійшла до фіналу. Згодом Lida Lee розпочала сольну кар’єру.

MELOVIN

Справжнє ім’я якого Костянтин Бочаров – відомий артист, музикант та композитор. Зірка представив Україну на пісенному конкурсі “Євробачення-2018” та посів 17 місце. Нещодавно знаменитість публічно заявив про те, що він бісексуал.

Станіслав Горуна

Бронзовий призер Олімпіади в Токіо, чемпіон Всесвітніх Ігор та чемпіон Європи з карате.

e46e9b6d81578570b4dbe0a29d6c6c0b quality 75Xresize crop 1Xallow enlarge 0Xw 790Xh 445

Зауважимо, у п’ятому сезоні головним хореографом проєкту стане Олена Шоптенко. А відома хореографиня та режисер-постановник Олена Коляденко виступить у ролі креативного продюсера головного розважального шоу. Суддями передачі стануть Влад Яма, Максим Чмерковський та Катерина Кухар.

Нагадаємо, цього року пішов з життя легендарний хореограф Григорій Чапкіс.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено