Івано-Франківськ

Ірина Білик зізналася, що саме подарувала на ювілей своєму колишньому

Свого часу у них було доволі скандальне спільне життя.

5022 12

Ірина Білик розсекретила свій подарунок на ювілей Дмитру Коляденко, повідомляє Свідок, пише ПІК.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко свого часу були у прихильників однією з найулюбленіших пар українського шоу-бізнесу. Проте закохані не змогли бути разом до кінця та розійшлись.

Однак добре спілкування колишні підтримують.

Днями Дмитро святкував свій ювілей – йому виповнилось 50 років. Білик, на жаль, не змогла бути присутньою на святкуванні. Але таки  зустрілась з Коляденко пізніше  та подарувала свій подарунок.

“Він зустрів його із сином та першою дружиною, а з коханою дружиною він зустрівся вже за два тижні. Ми вітали його у мене вдома. Я йому подарувала розкішні парфуми і також вазу. Він просив: “Іро, можеш мені подарувати вазу для квітів. Тому що квіти є, а вази немає. Подаруй таку кришталеву, як колись наші батьки збирали за часів радянського союзу”. То я вже знайшла йому дуже красиву вазу і він мені кожного тижня надсилає фото з квітами”, – поділилася зірка.

image 2 scaled

Нагадаємо, що стосунки з хоризматичним та епатажним хореографом Дмитром Коляденком зав’язалися у Ірини у 2003 році. Пара прожила в громадянському шлюбі близько чотирьох років.

Це найбільш скандальні відносини в житті Ірини Білик. Дмитро зробив пропозицію артистці в ефірі програми “Все для тебя”. Дама обручку взяла, але це не мало бажаних для нього наслідків.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено