Івано-Франківськ

На Коломийщині мешканці перекривали дорогу: вимагають якісний ремонт (ВІДЕО)

8 вересня у селі П’ядики Коломийського району місцеві жителі перекривали дорогу регіонального значення Лука-Коломия

240555174 1270660490059557 7492463270587375417 n scaled

Люди вимагали якісного ремонту шляху. Відео з перекриття розмістила у групі “П’ядицька ОТГ LIVE” Оксана Колодик.

Змушені сьогодні піти на такі крайні заходи — перекрити дорогу через такий ремонт дороги. Таке враження, що роблять абияк. Це не те, що зиму перестоїть, це до зими не достоїть цей ямковий ремонт“, —каже Оксана Колодик. — Це — не робота. Це — халтура”.

На місце приїхали представники державного підприємства “Дороги Прикарпаття” та поліцейські. Жителі показали їм засипані шутром ями, повідомляє “Суспільне”.

Голова П’ядицької територіальної громади Петро Гайдейчук у коментарі Суспільному розповів, що жителі громади перекривали дорогу приблизно пів години, згодом чекали годину на керівника підприємства “Дороги Прикарпаття”, працівники якого виконують ремонт, Романа Сілецького.

Вони почали ремонтувати дорогу неякісно. Люди представникам ДП “Дороги Прикарпаття” пояснили ситуацію. Дорожники продовжують робити ремонт, а ми продовжуємо контролювати. Шлях вони почали лагодити 7 вересня. Дорогу повинні відремонтувати в межах територіальної громади від П’ядиків до Великої Кам’янки“, — каже Петро Гайдейчук.

16 серпня керівник підприємства “Дороги Прикарпаття” Роман Сілецький побував у селах П’ядицької громади і анонсував поточний картовий ремонт дороги.

256e117cb2e75a83 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено