Івано-Франківськ

Сесія Івано-Франківської обласної ради: як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як вже повідомляла ПІК 10 вересня 2021 року, на своє пленарне засідання зібралася Івано-Франківська обласна рада.

У Франківську розпочалася сесія обласної ради

Так, під час засідання депутати облради нагадали Уряду про доцільність будівництва міжнародного пункту пропуску у районі Шибене.

Разом із тим, обласна рада закликала врегулювати кризову ситуацію, яка склалася у місцевих бюджетах у зв’язку зі зростанням ціни на природний газ для бюджетних установ

Як зазначається, з початку відпускна ціна природного газу для бюджетних установ територіальних громад зросла в 2,-2,5 рази. Сьогодні вона сягає 18-20 тисяч гривень за тисячу кубів та продовжує зростати. Відтак, зазначається у зверненні, такі суми є непідйомними для місцевих бюджетів

Окрім того, обласна рада звернулася до президента України, Верховної ради та Кабінету міністрів щодо відзначення на державному рівні 1125-річчя міста Галича.

Зокрема, було прийняло обласну комплексну програму «Про відзначення 1125-річчя від дня першої згадки про Галич на 2022—2023 роки». А ще, депутати звернулися до вищих органів влади із закликом прийняти постанову про відзначення 1125-річчя Галича на державному рівні.

ПІК пропонує до вашої уваги фоторепортаж з урочистого сесійного засідання:

Пропонуємо вашій увазі ТОП “гарячих” цікавинок з сесії Франківської облради.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено