Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Бойова нічия “Урагану” та “ХІТа” в Івано-Франківську (ВІДЕО)

У суботу, 11-го вересня, франківський "Ураган" на домашньому майданчику зіграв матч 3-го туру Екстра-ліги проти столичного "ХІТа".

SPORT 2

Безсумнівно, центральний матч 3-го туру Parimatch Екстра-ліги відбувся в Івано-Франківську, де зійшлись чемпіон України “Ураган” та столичний “ХІТ”, який минулоріч виборов бронзові нагороди. Як і прогнозувалось, поєдинок видався максимально цікавим для шанувальників футзалу.

Суперники розпочали поєдинок з обміну гострими нагодами. У гостей на вістрі атак опинялись Літвінов, що пробив повз та Чернявський, удар якого вперше потурубував Колтка. Натомість в господарів Михайло Грицина з вигідної позиції не зумів влучити у рамку воріт. На 6-ій хвилині матчу гості вийшли вперед. Ексураганівець Лебідь виявився найвправнішим при розіграші кутового – 0:1. Далі ініціативою заволоділи гості і у рамці воріт довелось добряче попраювати гокліперу “драконів”. А коли Роман був безсилим, на допомогу господарям двічі прийшов каркас воріт.

Тим не менш, до середини тайму “дракони” зуміли відвоювати позиції на майданчику і створювали свої нагоди. Кордоба та Микола Грицина перервірили пильність Лисенка, Шеремета, замикаючи простріл вже у порожні ворота, в падінні пробив повз. Влучності бракувало і Фаренюку, який в дотик не зміг влучити у рамку. Завершили тайм суперники тим же, з чого й розпочали – Колток потягнув удар Школьного з дальньої відстані, тоді як Лисенко продемонстрував майстерність після пострілів Миколи Грицини та Шеремети. Тож сирена на перерву зафіксувала мінімальну перевагу киян – 0:1.

Після відпочинку гостям вдалось повторити гольовий дебют першої половини. Кібиш опинився сам перед воротами, тож без особливих проблем зумів замкнути простріл від Літвінова – 0:2. Дві хвилини вистачило “драконам”, щоб сквитати один м’яч. Це Радевич результативно “відклеївся” від захисників “ХІТа” – 1:2. На цьому франківські футзалісти, натхненні шаленою підтримкою рідних трибун, й не збирались зупинятись. Фаренюк прицільним ударом знайшов “лунку” між щитками голкіпера киян Сіріцького – 2:2.

Далі команда Максима Павленка влаштувала справжній штурм воріт суперника. Радевич пробив у голкіпера, а добивання від Миколи Грицини вже у порожню рамку накрили захисники. Дальні удари від Михайла та Миколи Грицин були ліквідовані голкіпером. На останніх секундах зустрічі керманич “кабельників” Олег Лук’яненко перейшов на гру з п’ятим польовим, тим чамим зберігши нічийний результат – 2:2.

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ – 2:2 (0:1)
Голи:
 Радевич (27), Фаренюк (32) – Лебідь (6), Кібиш (25)
“Ураган”: Колток (в, к) – Мик. Грицина, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Мих. Грицина, Коваль, Швед, Абакшин – Шеремета, Онуфрак, Завертаний, Масевич – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“ХІТ”: М. Лисенко (Сіріцький) – Лебідь, Жук, Журба, Сірий – Літвінов, Школьний, Боргун, Чернявський – Педяш, Кібиш, Поночовний, Ліфер. Головний тренер: Олег Лук’яненко.
Попередження: Кордоба (38) – Сірий (18), Лебідь (39).

Відеоогляд матчу:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено