Івано-Франківськ

Секретар РНБО заявив, що в Україні з’явилася жінка-олігарх: хто вона

Цьогоріч три жінки увійшли в рейтинг “100 найбагатших людей України“. 

do2fxRr0AAka scaled

Секретар Ради національно безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що в Україні вже з’явилася жінка-олігарх. Про це він сказав на полях форуму YES Brainstorming в Києві, що організований “Ялтинською європейською стратегією” і Фондом Віктора Пінчука, передає LB.ua, пише ПІК.

Журналісти запитували чиновника про скандальний законопроєкт про олігархів – і прозвучало несподіване одкровення.

“До речі, щоб ви знали, що стосується олігархів – це така суто чоловіча (справа)… Але є вже одна жіночка. Ви (журналісти) відразу – “хто?”. Вона не одна”, – сказав Данілов.

Як повідомляли новини “Сьогодні”, 1 липня Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроєкт № 5599 про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним з надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів).

Проте 10 вересня спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що передав законопроєкт Венеціанській комісії на експертизу, чого від нього зажадали чотири фракції парламенту і омбудсмен.

Як повідомляли раніше, тільки три жінки увійшли цього року в черговий рейтинг “100 найбагатших людей України“. 

R0KrzU5EBeiG6ihha23LWQfX9BFeoCgr

12-те місце в списку разом з чоловіком посіла Галина Герега. Їх статки оцінили в 530 мільйонів доларів. Разом з чоловіком володіє мережею магазинів  Епіцентр.

MchHzM6slSrGhamDzoIINw61HXN0oc3B

На 35-му рядку рейтингу розмістилася Наталія Бондарева, її статки складають 191 мільйон доларів.  Наталія – власниця лікеро-горілчаного холдингу «ГК Баядера» (ТМ «Хлібний дар», «Козацька Рада», «Перша Гільдія», «Цельсій», «Перепьолка», «Коблево»).

І на 40-му місці в списку стоїть Філя Жебрівська. Її статки оцінюють в 167 мільйонів доларів. Філя науковець і підприємець, голова наглядової ради ПАТ “Фармак”, кандидат економіччних наук. Сестра політика Павла Жебрівського.

Кого мав сьогодні на увазі пан Данілов, кажучи про жінок-олігархів, це наразі його таємниця.

Читайте також:

На Прикарпатті в центрах щеплення проти COVID-19 знову з’явилася вакцина Pfizer (АДРЕСИ)

Дослідження львів’янина показали зв’язок між корупцією політиків та ступенем їхнього ожиріння

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено