Івано-Франківськ

У Туреччині перекинувся автобус з українцями: є загиблий та постраждалі

ДТП сталася вранці 13 вересня на 13-му кілометрі траси Мугла-Денізлі.

4ddbc58dd12db9c6a6d54f9e828a16bc scaled

Автобус з українськими та російськими туристами перекинувся в Туреччині, внаслідок чого 1 людина загинула, 49 постраждали.

Як повідомляють турецькі ЗМІ, у водія туристичного автобусу стався серцевий напад і він здійснив зіткнення зі студентським автобусом, що їхав з протилежного напрямку.

Зазначається, що в аварії загинув водій туристичного автобуса, 30 людей отримали травми. Стан трьох студентів серед поранених важкий.

Відомо, що в автобусі з туристами їхала загалом 41 людина. Це туристи з України та Росії, вони прямували з Бодрума до Денізлі. Після повідомлення про ДТП на місце події було направлено велику кількість “швидких”, поліцейських та пожежних бригад.

Постраждалих доправили до навколишніх лікарень. Поліція розпочала розслідування та повідомила, що загиблому водію буде здійснено розтин, щоб визначити, чи він помер внаслідок серцевого нападу, чи аварії.

fbcb0c84fbb98028b47d6fcc73ad7f2a scaled

Водночас за попередньою інформацією, ДТП сталася через начебто серцевий напад у 54-річного водія. Чоловік помер на місці аварії.

Про це пишуть DHA і Haber Turk.

Видання пише, що начебто серцевий напад стався у водія автобуса з номерним знаком 01 ETE 48 на 13-му кілометрі траси “Мугла-Денізлі”. У результаті автобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з аналогічним транспортним засобом зі студентами в салоні.

1130321cf8ee8facccb89fbcf2f7c3ca scaled

Нагадаємо, у Туреччині в серпні через пожежі почали евакуювати туристів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено