Івано-Франківськ

З Прикарпаття додому відправили понад десяток нелегальних мігрантів

У рамках операції «Мігрант» працівники міграційної служби виявляють факти порушення міграційного законодавства.

 

Системно перевіряють курортні містечка та місця туристичного відпочинку на території Івано-Франківщини.

Таким чином у вересні на Прикарпатті виявили 12 неврегульованих мігрантів, які порушили термін перебування на території України, пише ПІК з посиланням на Міграційну службу області.

Іноземців-правопорушників притягли до адміністративної відповідальності – стягнули штраф. Потому їх зобов’язали до визначеного часу виїхати до країни походження.

Крім того, міграційна служба наклала штрафні санкції на трьох громадян України, які запросили в Україну іноземців у приватних справах та надали їм житло. Однак українці не подбали про своєчасну реєстрацію гостей-іноземців.

Міграційники сподіваються на сприяння та інформацію від небайдужих громадян стосовно того чи іншого іноземного громадянина з підозрілою поведінкою чи сумнівним заняттям на території Івано-Франківщини.

“Кожна отримана інформація є і буде предметом неупередженої перевірки. Для цього відкритий канал телефонів «гарячої лінії» УДМС в області: (0342) 53-44-55 і (0342) 55-31-12, а також Facebook Messenger офіційної сторінки УДМС в області”, – йдеться у повідомленні Міграційної служби.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено