Івано-Франківськ

Студента із Судану видворили з Івано-Франківська

29-річний громадянин Республіки Судан незаконного перебував в Україні.

236903702 2973549666203160 3201774574959343872 n scaled

Свого часу іноземець прибув до Івано-Франківська для навчання в одному з вишів.

Надалі молодий чоловік вирішив не повертатися на африканський континент. Коли ж його зобов’язали таки повернутися додому, суданець звернувся до територіального органу міграційної служби за захистом в Україні і з проханням визнати його біженцем, йдеться на Фейсбук-сторінці Міграційної служби Івано-Франківської області, пише ПІК.

Однак, за результатами проведення певних перевірок, а також співбесіди з заявником, що необхідно для оцінки всіх документів та матеріалів, достовірності наданої інформації, чоловікові офіційно відмовили.

Попри це іноземець не виконав вимогу покинути територію України.

З огляду на таке, УДМС в Івано-Франківській області звернулося до суду з позовною заявою про застосування щодо африканця порядку примусового видворення з України. Суд повністю задовольнив вимоги міграційної служби.

Отже, на сьогодні суданець згідно з вердиктом суду знаходиться у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців, а після відповідних процедур працівники міграційної служби забезпечать повне виконання судового рішення.

До речі, у цьому році на території Івано-Франківської області виявлено понад 180 порушників міграційного законодавства, переважна більшість яких порушили правила перебування або ж опинилися на нелегальному становищі в Україні. Зокрема, міграційна служба виявила 69 неврегульованих мігрантів. Кожному другому з іноземців-правопорушників офіційно повідомили про заборону на певний термін відвідувати Україну.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено