Івано-Франківськ

В Україні запустили мобільний додаток “Моя церква”

Цей додаток запустили з ініціативи Православної церкви України.

В Україні запустили мобільний додаток "Моя церква"

В Україні у додатку «Моя церква» є п’ять розділів: карта з найближчими храмами, календар релігійних свят та важливих подій, новини з життя церкви, перелік молитов та особистий профіль. Про це пише ПІК з посиланням на Укрінформ.

Завдяки додатку можна оперативно отримувати актуальні сповіщення та новини з життя церкви, знайти відповіді на питання, побачити, де знаходиться найближчий храм та дізнатися з церковного календаря про свята й важливі події. А також у застосунку розміщені молитви, а для тих, хто хоче поспілкуватися на теми духовного життя, реалізовано можливість онлайн-чату зі священником.

“Це перший застосунок ПЦУ, що об’єднує одразу кілька різнопланових тем, та на основі якого Церква в майбутньому планує розвивати свою присутність в цифровому просторі. Перший реліз застосунку для нас носить зокрема тестовий характер, ми прагнемо почути вірних, яку інформацію про Церкву та від Церкви вони хотіли б мати в своєму смартфоні”, – зазначає архієпископ Євстратій.

Він також додав, що спілкування через додаток, як і всяке віртуальне спілкування, не може і не буде заміняти для вірних особисте спілкування зі священиком, молитву в храмі та участь в богослужінні й таїнствах.

Читайте також у ПІК:

З Умані повернулися з коронавірусом півтори тисячі хасидів – МОЗ Ізраїлю

На Франківщині щороку загоряються одна-дві церкви

Ще один крок і базар увійде до святині: у Львові священник скаржиться на торгівлю біля церкви (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено