Івано-Франківськ

Вибух в Карпатах: у ДСНС розповіли подробиці трагедії (ВІДЕО)

Як повідомляла ПІК, ввечері 15 вересня внаслідок чого відбувся вибух на Яремчанщині четверо туристів отримали травми, ще двоє – загинули.

7442B640 AC86 4BB1 8BEF C83D537EEF6C scaled

15 вересня о 21:20 до Служби порятунку, поступило повідомлення про те, що група туристів (попередньо 12 осіб з Коломийського району) під час привалу на полонині «Під Берди», поблизу села Вороненка Надвірнянського району, розвела багаття, під час чого відбувся вибух.

«За попередньою інформацією, постраждалі особи, з Колимийщини, отримали важки травми. З ним – три особи – у критичному стані», – розповів Володимир Чернецький, Начальник Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Двоє дітей та двоє дорослих не постраждали, їх направлено за місцем проживанням, в Коломию.

Зі слів постраждалих виглядало так, що на місці було вогнище, яке догорало. Вони вирішили ним скористати, продовжили його палити. І саме під час цього стався вибув. 

До слова, подія сталася в місці пороходження в лінії бойових дій першої світової війни, зокрема, Брусилівського пропов, тому, ймовірно, вибух міг спричинити саме вибухонебезпечний  предмет.

«По загиблих – двоє чоловіків. Постраждалі – жінки, знаходяться в обласній клінічній лікарні. Одна з них – у дуже важкому стані, ще двоє – середній стан важкості», – додав Володимир Чернецький. 

Інформація доповнюється…

Нагадаємо, у Карпатах заблукала туристка з Києва.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено