Івано-Франківськ

Іменини княжого Галича: три дні натхнення для людей (ВІДЕО)

Кульмінацією свята стало урочисте віче "Слався, місто на Дністрі".

Славний Галич відзначив 1123-річницю з дня першої згадки про себе. Привітати галичан з Днем міста приїздили поважні гості: народний депутат України Ігор Фріс, депутати Івано-Франківської обласної ради Андрій Іваськів, Аріна Сивак, Марія Савка, Галина Карп, Ігор Дебенко, пише ПІК.

Програма Дня міста, що відтворювала історичне минуле та сучасність Галича, була настільки різноманітною та змістовною, що її авторство легко було б приписати столичним продюсерам. Насправді підготували програму працівники міської ради, сфери культури та освіти Галицької громади. До слова, передбачили цікаві заходи аж на три дні.

Детальніше – дивіться у відео.

Урочисте віче “Слався, місто на Дністрі”, виставка композицій “Найкращі квіти на землі даруєм, Галиче, тобі”, презентація освітніх заходів – все привертало увагу галичан та гостей міста.

Були й локації, для провадження яких галичани скористалися підтримкою партнерів. Йдеться про фестиваль “Галицьке лицарство”, Ремісниче містечко на Замковій горі”, виступ гурту “Тінь сонця”, гала-концерт переможців фестивалю молодіжної естрадної української пісні “Золотий тік”, парад ретро-автомобілів. Галичани отримали справжнє задоволення від святкових вихідних.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено