Івано-Франківськ

Стан вакцинації в освітніх закладах Рогатинської громади (СПИСОК)

Наразі готові працювати 9 освітніх закладів.

a13633fd7805866 scaled

Сьогодні, 24 вересня, відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого детально обговорено питання встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів на території Рогатинської громади, про це пише ПІК з посиланням на Рогатинську міську раду.

Принагідно нагадаємо, що на минулому засіданні комісією вирішено призупинити навчальний процес в закладах освіти на території громади до 27.09.2021року. Відтак на виконання п. 22  Постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня  2021 р. № 981 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» комісією,  зокрема, було вирішено – відділу освіти міської ради:

– відновити навчальний процес в закладах освіти, які знаходяться на території громади, а також дозволити відвідування закладів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти, 1—4 класів закладів загальної середньої освіти та закладів освіти,   в яких забезпечено 80 відсотків провакцинованих працівників з 27.09.2021 року;

– у закладах освіти, в яких не забезпечено 80 відсотків провакцинованих працівників, оголосити канікули з 27 до 29 вересня 2021року.

Перелік закладів освіти, в яких забезпечено 80 відсотків провакцинованих працівників

Назва закладу

% вакцинованих працівників

Лучинецька гімназія

80

Рогатинський ліцей «Гімназія ім. В.Великого»

81,25

Рогатинський ліцей ім. Братів Рогатинців

80

Рогатинський ліцей №1

80

Фразька гімназія ім. А. Шептицького

85

Рогатинська СДЮСШОР

85,71

Жовчівська початкова школа

81,25

Підмихайлівська філія Княгиницього ліцею

80

Стратинська філія Пуківської гімназії

80

Зауважимо, що у Рогатинській МТГ функціонує дванадцять пунктів вакцинації проти COVID-19. Зокрема, у КНП «Рогатинський ЦПМ-СД», а також на базі амбулаторій загальної практики та сімейної медицини: с. Бабухів, с. Данильче, с. Залужжя, с. Княгиничі, с. Конюшки, с. Нижня Липиця, с.В.Липиця, с. Черче, м. Рогатин (вул. Галицька, 65) і Букачівці. Наразі тут проводять щеплення препаратами AstraZeneca, Coronavac і Pfizer.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено