Івано-Франківськ

Двоє франківських медиків увійшли до списку “30-ти лікарів Незалежної України”

Міністерство охорони здоров’я України створило список 30-ти лікарів України, які розпочали свій шлях вже у Незалежній державі.

vrachy 311719 8ppsor5l 1024x684 1 696x465 1

До списку кращих лікарів незалежної України увійшли спеціалісти з Івано-Франківська Варунків Олександр та Деркач Маріанна. Вони – уже 30 років на професійній ниві, пише ПІК.

“Ми вдячні кожному лікареві: сімейному, хірургу, анестезіологу, акушеру, спеціалісту швидкої, онкологу, всім — за цілодобову готовність рятувати життя і берегти здоров’я українців. Ви можете зустріти цих лікарів на вулиці вашого міста, це може бути навіть хтось із ваших знайомих. Їхня робота висококласна, вони постійно навчаються, покращують свою практику. І пишаються тим, що працюють в Україні”, – йдеться на сайті МОЗ.

Варунків Олександр – пульмонолог Центру легеневих захворювань м. Івано-Франківська, доцент кафедри фтизіатрії і пульмонології з курсом професійних хвороб ІФНМУ.

Varunkiv scaled

Деркач Маріанна – кандидатка медичних наук, директорка Центру діагностики та лікування бронхолегеневих захворювань, клінічної імунології та алергології Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

unnamed 1 7

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено