Івано-Франківськ

Великий бокс: Усик впевнено переміг Джошуа та став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі (ФОТО)

Усик зустрівся з Джошуа у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Боротьба йшла за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

a84d9a3

26 вересня в українському боксі сталася знакова подія. Боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа та став новим чемпіоном світу WBO, WBA та IBF у надважкій вазі.

Усик проводив свій третій бій у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, Джошуа – захищав свої титули, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

Українець вийшов на поєдинок з вагою 100,3 кг, а Джошуа показав на зважуванні 108,9 кг. Олександр Усик сайже впродовж усього бою працював першим номером.

8bc8baae32641f3e scaled

Перші два раунди пройшли в рівному бою між Усиком та Джошуа. У третьому раунді Олександр кілька разів влучив у Ентоні, а в четвертому – боксери обмінялися влучними потужними ударами.

У п’ятому-шостому раунді Джошуа забирав за собою центр рингу, більше контролював ситуацію. Натомість у сьомому-восьмому раунді Усик підняв швидкість і більше атакував британського боксера. А от у дев’ятому раунді значно впевненіше діяв Джошуа, який наніс кілька ударів по Усику.

У десятому раунді Усик отримав розсічення брови, а у Джошуа “запливло” праве око.

А в дванадцятому раунді Усик пішов в атаку. Він мав шанс вирвати перемогу нокаутом, коли притис Джошуа до канатів, але британця врятував гонг. Бій дійшов до суддівських оцінок!

Усик переміг одноголосним рішенням суддів –  117:112, 116:112, 115:113 – та став новим чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA та IBF.

3226675 66050768 2560 1440 scaled

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено