Івано-Франківськ

На Тернопільщині арештували спільників, які підпалили торгові точки підприємця

Зловмисники також вимагали у потерпілого 250 тисяч доларів.

hqdefault 2

Підозрювані у вимаганні коштів та знищенні майна підприємця у Тернополі таки перебуватимуть під вартою, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури, пише ПІК.

“У середині вересня правоохоронці затримали трьох осіб у ході розслідування резонансного кримінального провадження. Встановили, що тернополянин спільно із 2 жителями інших регіонів підпалили в обласному центрі 2 точки продажу продукції місцевого підприємця та вимагали у нього 250 тис доларів США за припинення своїх протиправних дій й погрожували йому та його родичам фізичною розправою”, – нагадують у повідомленні.

Тернопільською окружною прокуратурою до Тернопільського міськрайонного суду були подані клопотання про тримання підозрюваних осіб під вартою, без можливості визначення їм застави. Оскільки ухвалами суду першої інстанції клопотання задоволені частково, прокуратура їх оскаржила та відстояла в апеляційному суді позицію щодо безальтернативного тримання під вартою підозрюваних осіб.

Під час розгляду апеляційної скарги прокурора двох підозрюваних взяли під варту у залі суду, у тому числі організатора цих зухвалих злочинів. Щодо третього підозрюваного – слухання перенесли через хворобу його адвоката, проте позиція прокуратури про необхідність тримання його під вартою залишається незмінною.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено