Івано-Франківськ

Вбивство іноземної студентки у Франківську: розгляд справи знову перенесли (ФОТО)

У Богородчанському районному суді на Івано-Франківщині мало відбутися продовження розгляду справи обвинуваченого у вбивстві студентки з Болгарії Ельдара Астанова..

f28badca171fe803 scaled

28 вересня на засідання прийшов тільки обвинувачений. Про це повідомляє ПІК із посиланням на “Суспільне”.

Суддя Олег Шишко сказав, що через відсутність прокурора та адвокатів розгляд справи перенесуть.

На судове засідання не з’явився прокурор, тобто представник сторони обвинувачення, і захисник. Участь вказаних людей у кримінальному провадженні є обов’язковою. Суд вважає, що неможливо продовжити розгляд кримінального провадження“, — сказав Олег Шишко.

Також суддя повідомив, що на минулому засіданні Ельдар Астанов відмовився від своїх захисників.

Через обов’язкову участь захисників у справі суд не може прийняти таку відмову. Однак суд здійснив заміну захисників. Ухвалу про це ми направили у центр з надання безоплатної правової допомоги. Відповідно центр призначив вам захисника. Але вона також не з’явилася, оскільки зайнята в іншій справі”, — каже Олег Шишко.

Розгляд справи Ельдара Астанова перенесли на 7 жовтня на 10:00.

Нагадаємо, студентка з Болгарії Дішлі Еля Зія зникла в ніч на перше червня 2017 року. Її тіло, запаковане у валізу, знайшли через 12 днів у ставку села Світанок Рогатинського району.

Elya Dyshly

Тоді за підозрою умисного вбивства правоохоронці затримали студента з Туркменістану, співмешканця та одногрупника загиблої Ельдара Астанова.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено