Івано-Франківськ

Такого хворого ще в житті не бачили: до Львівської лікарні потрапив чоловік із дзеркально розташованими органами (ВІДЕО)

До Львівської обласної лікарні привезли чоловіка у важкому стані, з розривом черевної аорти.

Такого хворого ще в житті не бачили:  під час операції медики були здивовані, коли побачили, що всі внутрішні органи пацієнта розташовані дзеркально: серце, печінка, магістральні судини. Про це повідомляють Факти, пише ПІК.

Операція тривала дві з половиною години. Ярослав утратив понад два літри крові, але, на щастя, лікарям вдалося повернути чоловіка до життя. Нині він у реанімації, і вже почувається краще. Каже, і раніше знав, що серце б’ється з іншого боку.

Дружина чоловіка каже, що за 50 років спільного життя він не мав проблем зі здоров’ям, тому на розташування органів ніхто не звертав уваги.

За словами медиків, дзеркально розташовані органи трапляються раз на 10 тисяч. На практиці досі описаний лише один такий самий випадок – у жителя Японії.

“Такого хворого ви ще в житті не бачили, і такого хворого взагалі в Україні ще ніхто не бачив”, – зазначає судинний хірург Андрій Кіхтяк.

Лікарі кажуть, що як тільки випишуть унікального пацієнта, його випадок обов’язково впишуть в історію української медицини.

Детальніше у сюжеті:

Читайте також у ПІК:

У Львові дві дівчини надали першу медичну допомогу чоловіку, в якого у трамваї зупинилося серце

Стало відомо, як почувається дитина, якій нещодавно вперше в Україні зробили пересадку серця (ФОТО)

Вперше за 20 років: у Львові пересадили рогівку ока 60-річному прикарпатцю

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено