Івано-Франківськ

У Франківську на одній із вулиць змінили організацію руху

Змінили рух на вулиці Гетьмана Мазепи.

В Івано-Франківську з метою збільшення пропускної здатності, впорядкування руху, створення додаткових паркувальних місць, реалізовують нову схему організації дорожнього руху на вулиці Гетьмана Мазепи (від вулиці Січових Стрільців до вулиці Гординського), повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, пише ПІК.

Ключові зміни:

  • Додали третю смугу для повороту ліворуч в районі перехресть з вулицями Січових Стрільців та Гординського. Щоб автомобілі, яким потрібно повертати ліворуч на Гординського чи ліворуч на Пилипа Орлика не блокували тих, кому потрібно їхати прямо. Це для зменшення заторів і збільшення пропускної здатності вулиці.
  • Визначили й створили додатково 37 паркувальних місць на цій ділянці вулиці Гетьмана Мазепи.
  • Зробили у фарбі острівці в районі пішохідних переходів для підвищення безпеки руху.
  • Окреслили місце для зупинки громадського транспорту.

“Загалом, в цьому році нам вдалося розробити та реалізувати нову сучасну схему організації руху фактично на всій протяжності вулиці Гетьмана Мазепи. В ідеалі, звісно, хочеться реалізовувати нові схеми руху паралельно з реконструкцією самих вулиць. Але виходимо з наявних ресурсів і однією фарбою та дорожніми знаками робимо вулиці Івано-Франківська безпечнішими, зручнішими та комфортнішими”,- додав Михайло Смушак.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено