Івано-Франківськ

В Україні підпишуть меморандум, завдяки якому тарифи на тепло і гарячу воду не зростатимуть

Аналогічний меморандум було підписано минулого опалювального сезону.
и: про тарифи

про тарифи

Кабінет міністрів підпише меморандум з НАК “Нафтогаз України” та Асоціацією міст України, завдяки чому цієї зими тарифи на тепло та гарячу воду для населення не зростатимуть.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час Конгресу місцевих та регіональних влад заявив президент Володимир Зеленський.

Ми підписуємо меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на тепло, тарифи на гарячу воду для населення не будуть зростати. Я вважаю, що це велика перемога“, – сказав він.

Зеленський висловив сподівання, що в майбутньому подібні меморандуми будуть підписані не на рік, а на три наступні роки.

Також він назвав особливим викликом для України цьогорічну підготовку до опалювального сезону.

Цього року для нас всіх – це особливий виклик через рекордне зростання ціни на газ. Питання не в Україні, не в світі, питання в європейських цінах на газ. У Європі вона вперше перетнула позначку у 1000 доларів за тисячу кубометрів. Для нашої країни питання тарифів кожного року важливе, але цього року є дуже-дуже непростим і може набути гострого складного вирішення, гострого значення“, – сказав президент.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено