Івано-Франківськ

У Бурштині буде ще один Почесний громадянин міста

Наразі за особливі заслуги звання Почесних отримали чотири мешканці міста.

У Бурштині буде ще один Почесний громадянин містаУ Бурштині вчора, 30 вересня депутати міської ради розглянули на сесії клопотання голови Братства ОУН-УПА про присвоєння звання Почесний громадянин міста. Про це повідомляють на сайті міськради, пише ПІК.

«Прийнято рішення присвоїти звання «Почесний громадянин міста Бурштин» жителю м. Бурштин Гачинському Михайлу Васильовичу, громадському активісту , одному із засновників обласних організацій УРП, Гельсінської спілки, члена Братства УПА, ветерану праці Бурштинської ТЕС», – йдеться у повідомленні.

Звання Михайло Гачинський отримає за вагомі заслуги перед містом в галузі розвитку енергетики, за вагомий особистий внесок у боротьбі за незалежність української держави, національне відродження, активну громадську діяльність.

Зазначимо, що раніше згідно рішень міськради “Про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Бурштин” це високе звання присвоїли учасникам визвольних змагань Василю Волошину (у 2014 році), Миколі Яцківу (2014), Роману Німому (2016) та Галині Пушкар, засновниці і керівниці Народного Ансамблю танцю «Вихор» та Зразкового дитячого ансамблю танцю «Вогник» (2019 рік).

Читайте також у ПІК:

Бурштинські депутати передбачили 9 млн грн. на ремонт місцевих доріг

Люди Прикарпаття: День міста у Бурштині (ФОТО)

У Бурштині повідомили графік руху міжобласних та міжміських автобусів

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено