Івано-Франківськ

Стало відомо, як відрізнити справжній сир від сирного продукту

Сир – дуже смачний і корисний продукт, але тільки, якщо він дійсно натуральний.

Стало відомо, як відрізнити справжній сир від сирного продукту

Стало відомо, як відрізнити справжній сир, виготовлений із натурального молока, від сирного продукту, до якого входять в основному рослинні жири. Про те, як відрізнити справжній сир від сирного продукту розповіли в ефірі програми “Сніданок з 1 + 1” експерти молочної галузі, пише agronews.ua.

“Якщо в сирному продукті тваринний жир замінений рослинним жиром, то такий продукт безумовно буде напружувати обмін речовин, погіршувати роботу печінки і в принципі шкоду для здоров’я приносити”, – каже дієтолог Борис Скачко.

Як відрізнити натуральний сир від сирного продукту

Перша відмінність – це ціна. З огляду на високу вартість молока, натуральний сир не може бути дешевим, кажуть експерти. Тому сирний продукт відчутно дешевше натурального сиру. Але навіть ті ціни на сирні продукти, за якими нам їх продають, непомірно завищені. Насправді, їхня собівартість набагато нижча.

Розрізнити їх можна і за запахом. Насправді, сирний продукт має яскраво виражений надмірний запах. А натуральний сир приємно і ненав’язливо пахне молоком.

За зовнішнім виглядом вони також відрізняються. Сирний продукт, як правило, не пружний, а в’язкий і ламкий. Натуральний сир повинен бути твердим, пружним і ніздрюватим, а в разі, якщо якщо це сир брі – м’яким і тягучим.

Читайте також у ПІК:

Facebook і Instagram відновили роботу після масштабного збою

В Україні ціна на гречку зросла до 100 гривень

Вулкан на Канарах вибухнув з новою силою: унікальні фото

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено