Івано-Франківськ

Стало відомо, скільки треба заплатити у Калуші за участь в конкурсі на перевезення пасажирів

За результатами конкурсу на маршрути мають вийти 3 основні транспортні засоби та 1 буде резервний.

2b2208a8e35889c41da4ce298843d098 medium66

Проводити конкурс будуть відповідно до рішення виконавчого комітету Калуської міської ради  від  29.01.2021  №  16  «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування», інформує ПІК з посиланням на Вікна.

Документи на конкурс прийматимуть до 25 жовня цього року.

Об’єкти конкурсу:

№ 8 «Карпатська кераміка — Височанка» по вул. Євшана (1 транспортний засіб);

Перевезення пасажирів здійснюватиметься у звичайному режимі руху щоденно. Інтервал руху: робочі дні — 1 год.06 хв.;  субота — 1 год.07 хв;  неділя — 1 год.09 хв.

№ 4 «Карпатська кераміка — Долинська»  (2 транспортних засоби).

Перевезення пасажирів здійснюватиметься у звичайному режимі руху щоденно. Інтервал руху: робочі дні — 28 хв.;  субота —  51 хв.;  неділя — 53 хв.

Оприлюднили також Умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування.

Обов’язковими умовами участі у конкурсі є :

  • Транспортні засоби, які претендент пропонує залучити до перевезень на міських автобусних маршрутах повинні відповідати І або ІІ класу.
  • Автобуси для перевезень на міських автобусних маршрутах повинні бути місткістю понад 22 пасажири, крім водія, призначені для перевезення сидячих і стоячих пасажирів, кількість дверей для входу — виходу не менше двох і обладнані пристроями для їх автоматичного відкриття.
  • Також транспортні засоби повинні відповідати вимогам безпеки, охороні праці, державним стандартам, мати відповідний сертифікат, бути зареєстрованим відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному санітарному і технічному стані і здійснювати перевезення з визначеними режимами руху.

У міськраді також зазначають:

  • Розмір плати за участь у конкурсі становить 2278 грн. за кожну заяву (одержувач: ГУК  в  Ів.-Фр. обл./ТГ м. Калуш/.
  • Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за телефоном (03472) 6-52-21, тел.- факс (03472) 6-04-32 (управління економічного розвитку міста Калуської міської ради), або  електронною адресою:  transport20@ukr.net.

Читайте також: 

Отруєння у Калуші: поліція розпочала кримінальне провадження

Українців попередили про штормовий вітер: які області накриє

Ваш гороскоп на тиждень 4-10 жовтня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено