Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 4-10 жовтня

Дівам астрологи радять не витрачати багато грошей, а Скорпіонам - збирати максимум інформації, перш ніж погоджуватися на якісь проекти.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled 1

Ваш гороскоп на тиждень 4-10 жовтня підкаже вам, що варто робити, а що ні, пише ПІК.

  • ОВЕН

Ваша увага буде зосереджена на партнерських взаєминах. Можуть переглядатися укладені раніше договори, якщо йдеться про ділові стосунки. В особистому житті також може бути багато спілкування, будете згадувати гріхи одне одного.

Однак ці розмови дійсно можуть прояснити стосунки і сприятимуть досягненню порозуміння. Особливо плідним з цього погляду може виявитися кінець тижня.

  • ТІЛЕЦЬ

Можливі зустрічі з новими людьми, знайомства, які виявляться цінними. У другій половині тижня увага зміщується на теми зобов’язань, зокрема фінансових. Це правильний час для повернення боргів.

З другої половини тижня дещо вирівнюються ситуації на роботі. Якщо ви керуєте колективом, то це гарний час для того, щоб поставити нові завдання та проговорити з командою напрямок, в якому ви рухаєтеся.

  • БЛИЗНЮКИ

У вас на початку тижня є можливість виправити помилки, яких ви припустилися ще в 20-х числах вересня. Можливо, будуть по-новому укладені старі договори. Зверніть увагу на своїх дітей цього тижня. Проведіть з ними якомога більше часу.

Більшість обставин перебуватимуть під вашим контролем, хоч справи і не йтимуть дуже м’яко. Однак багато що можна встигнути зробити, можливо, навіть те, що не планували. Загалом позитивний тиждень.

  • РАК

Перші три дні для вас можуть бути досить складними. Ви можете відчувати занепад сил. Добре було б у цей час уникати надмірних навантажень, розгляду нових проєктів, вірогідних зустрічей.

Можливі напружені розмови, особливо з керівництвом. Четвер ще може бути досить тривожним, а ось п’ятниця, субота й неділя підходять для того, щоб відпочити і провести час із сім’єю.

  • ЛЕВ

Для вас особливе значення матимуть стосунки з партнерами. Можливі цікаві й цінні поїздки. Гарний час для навчання, проведення якихось семінарів, курсів, якщо вам є чим поділитися з людьми.

Наприкінці тижня, з п’ятниці до неділі, можливі цікаві зустрічі, тож не відмовляйтеся, якщо вас будуть кудись кликати. Сприйміть це як корисну справу.

  • ДІВА

Для вас головне застереження – не витрачайте багато грошей, не робіть великих вкладень. Варто переглянути свій бюджет, можливо, обставини змусять вас це зробити.

Це не означає, що ви щось втратите або зменшиться рівень доходу, але потрібна особлива увага до фінансів. Наприкінці тижня можна трохи видихнути і присвятити час приємним справам, відпочинку, сім’ї.

  • ТЕРЕЗИ

Для вас найважливішими будуть питання  визначення особистих цілей. Зверніть увагу на своє тіло, здоров’я, це того варте. Ви зараз помітні, яскраві, особливо в першу половину тижня.

Можуть бути цікаві зустрічі, зокрема особисті. З грошима зараз будьте обережнішими, їх легко втратити, а також не помітити, куди вони поділися. Також будьте пильними, тому що є ризик крадіжки.

  • СКОРПІОН

Ви зараз переживаєте досить бурхливий час. Багато що може йти не так, як хотілося б. Потрібен уважний підхід до справ, важливо збирати максимум інформації, перш ніж погоджуватися на якісь проекти.

В особистих стосунках перша половина тижня романтична і пристрасна, а друга – більш спокійна, але не менш цікава. Під кінець тижня ви можете відчути полегшення щодо фінансів.

  • СТРІЛЕЦЬ

Найбільші труднощі може викликати спілкування з друзями. Колеги та однодумці можуть сперечатися, вимагати якоїсь уваги, на яку вам зараз просто не вистачає енергії. Важливо бути тактовними, не вдаватися в суперечки без причини.

До кінця тижня ви відчуєте себе більш гармонійно, тим більше, це тенденція на найближчі три з половиною тижні.

  • КОЗОРІГ

Цей тиждень – логічне продовження попереднього. Дуже багато питань вирішується на роботі. Ймовірно, ви привертаєте увагу керівництва, тому варто ретельніше виконувати свою роботу, бути готовим у будь-який час відзвітувати про неї.

Можливо, доведеться займатися розподілом бюджету, вирішувати питання з фінансами, які належать не вам, а іншим людям.

  • ВОДОЛІЙ

У вас зараз досить активний період розвитку і навчання, зростання кваліфікації. З другої половини тижня може бути  полегшення, ви менше будете залежати від вимог керівництва.

Ймовірно, у вас зараз великі плани і проекти. Однак не поспішайте, розвивайте їх поступово, пам’ятаючи про те, що зараз ретроградний Меркурій. Він вимагає повернення до минулого, особливої ​​уваги до деталей.

  • РИБА

Зверніть увагу на здоров’я, особливо якщо ви залучені до якихось ризикованих видів діяльності. Обережніше, не варто брати на себе дуже багато – це стосується і фізичних навантажень, і фінансових зобов’язань.

Ваші особисті гроші перебувають під загрозою, тому перевірте паролі, пін-коди, постарайтеся убезпечити свої рахунки. Стосунки в парі можуть трохи компенсувати складнощі з фінансами.

b2ap3 amp thumb 1561 post big scaled

Читайте також: 

Ірина Гаргат: Що таке особисті кордони та чому не треба їх порушувати

Саакашвілі оженився. Кохана молодша за нього на 22 роки (ФОТО, ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено