Івано-Франківськ

Саакашвілі оженився. Кохана молодша за нього на 22 роки (ФОТО, ВІДЕО)

Молодята мовчали про те, що вони разом, поки Михеїла не затримали в Грузії.

screenshot 2021 10 01 at 21.59.21 800x400 1

Михеїл Саакашвілі став чоловіком народної депутатки України Лізи Ясько. У своєму Фейсбуці вона оприлюднила відео, де експрезидент Грузії говорить про це на трьох мовах. Ролик зняли до від’їзду Саакашвілі в Грузії, пише ПІК.

“Треба сказати, що ми разом, що ми закохані одне в одного і що у нас спільне життя. І хочу всім побажати щастя”, – заявив Саакашвілі.

Михеїлу Саакашвілі 53 роки. Ліза на 22 роки молодша за нього. Чутки про їхні стосунки ходили давно, особливо після спільної фотографії, де Михайло, Ліза і Андрій Богдан пили вино.

e5e3214492ec89f9df1f0cf1fb6b6d18

Молодята мовчали про стосунки, поки Михеїла Саакашвілі не затримали в Грузії. У зв’язку з цим Ліза звернулася за підтримкою до президента Володимира Зеленського та дипломатів.

“Ми записали це відео до від’їзду Михайла в Грузію. Про те, що ми разом. Про те, що любимо один одного і підтримуємо. Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Тому що вчинила б так само за Україну. Звертаюся до Міністерства закордонних справ України, Офісу президента України, посольству України в Грузії», – заявила Ліза.

Грузинські силовики затримали Михеїла Саакашвілі відразу по прибуттю в Тбілісі 1 жовтня. Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що Саакашвілі відправили до пенітенціарної установи. За його словами, силовики знали про пересування Саакашвілі з України в Грузію.

Про плани Саакашвілі навідатися до Грузії громадськість та правохоронці дізналася з його особистих постів в соцмережі. До цього він оприлюднив фото квитків Київ-Тбілісі (для себе і для мами), а по прибуттю до Грузії зробив відеозвернення.

Наразі офіційно дружиною Саакашвілі є 53-літня Сандра Рулофс, уродженка голландського Тернезена. Подружжя виховує двох синів. Про офіційне розлучення вони не повідомляли.

1 жовтня Рулофс заявила у Facebook, що її чоловік виявив мужність, повернувшись до Грузії.

lRaaIZB7MPTA0LTFB5o15KCB0RAbscZG

  • Михеіл Саакашвілі із Сандрою Руловс в ті часи, коли вона захищала його від утисків з боку президента Петра Порошенка.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено