Івано-Франківськ

В Україні вже 11 областей з показниками помаранчевої зони (ТАЛИЦЯ)

В Україні все більше кількість областей відповідає "помаранчевій" зоні.

14bbfa1465bf1ff4d698a1122ffad410

В Україні через коронавірус станом на 6 жовтня вже одинадцять областей відповідають критеріям “помаранчевої” зони адаптивного карантину. Решта регіонів залишаються у “жовтій” зоні.

Про це йдеться на сайті МОЗ.

Згідно з даними,”помаранчевій” зоні карантину відповідають показники у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Рівненській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях.

Найгірші показники рівня госпіталізацій пацієнтів з коронавірусом наразі в Харківській, Херсонській областях – 76,6 та 70,8 на 100 тисяч населення, відповідно (норма має становити до 60 на 100 тисяч населення). Також через підвищену динаміку госпіталізацій із коронавірусом “помаранчевій” зоні відповідають Вінницька, Рівненська, Херсонська, Хмельницька області, пише ТСН.

У Донецькій та Запорізькій області перевищено норму завантаженості ліжок з киснем – 67,1% та 65,6%, відповідно, за максимально дозволеної норми 65%.

Високий рівень госпіталізацій із коронавірусом зафіксували у Дніпропетровській, Харківській, Чернівецькій областях. У Житомирській і Сумській областях перевищено коефіцієнти виявлення випадків коронавірусу.  Найбільше хворих наразі в Чернівецькій – 674 (дозволений максимум 75 на 100 тис. нас.,) Харківській – 465 та Запорізькій областях – 409.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено