Івано-Франківськ

Народний депутат Андрій Іванчук став на бік підприємців

Йдеться про відтермінування запровадження штрафів та перенести строк подання інформації про кінцевих бенефіціарів.

ea86b3c 690 ivanchuk 4

З 11 липня по 10 жовтня 2021 року керівники більш ніж мільйона юридичних осіб повинні подати державним реєстраторам документи, передбачені законом, та здійснити оновлення в Єдиному державному реєстрі відомостей про кінцевого бенефіціара. За невиконання цієї вимоги компаніям загрожує штраф від 17 до 51 тисячі гривень.

Комітет Верховної Ради з питань економічного розвитку рекомендував відтермінувати на 9 місяців строк подання інформації про кінцевих бенефіціарів, повідомляє Дзеркало. Медіа, пише ПІК.

Відтермінувати запровадження штрафів та перенести строк подання інформації про кінцевих бенефіціарів закликав і народний депутат Андрій Іванчук:

“Закон, перш за все, має бути на боці громадян та захищати їх інтереси. Вважаю, що потрібно відтермінувати запровадження штрафів та перенести строк подання інформації про кінцевих бенефіціарів. Це дасть можливість державному реєстратору опрацювати подану інформацію та дозволить доопрацювати законопроект, зокрема щодо доцільності включення громадських об’єднань, кооперативів, неприбуткових організацій та інших питань. Більше того, реєстратори фізично не в спромозі опрацювати необхідну кількість юридичних осіб. З одного мільйона юросіб наразі подали інформацію 171 тисяча”, – зазначив нардеп і додав фото ЦНАПу у Коломиї.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено