Івано-Франківськ

Андрій Іванчук передав матеріальну допомогу сім’ям загиблих військових коломийської “десятки” (ВІДЕО)

1 жовтня на Донеччині відбулися урочистості до 6-ої річниці з часу створення 10 гірсько-штурмової бригади, яка дислокується в Коломиї.
20211001184641 4995 scaled

На запрошення “Едельвейсів” на святкування завітав народний депутат України, засновник БФ “Покуття” Андрій Іванчук.

Народний обранець передав родинам загиблих військових 10-ї Гірсько-штурмової бригади матеріальну допомогу. На превеликий жаль, коломийська “десятка” втратила вже 43 своїх побратимів…

Андрій Іванчук вручив допомогу дружині загиблого бійця Маргариті, яка була присутня в залі,  решту сім’ям попросив передати допомогу від фонду “Покуття і від себе особисто керівництво бригади.
Ми перед вами  в неоціненному боргу… Ми вас підтримуватимемо, допоки вистачить сил…” – наголосив народний депутат на урочистостях.

На своїй сторінці у фейсбук “Едельвейси” подякували Андрієві Іванчуку за матеріальну підтримку сімей Героїв:
“Ми та наші друзі завжди пам’ятаємо про тих кого вже, нажаль, немає з нами. Так, народний депутат України Андрій Володимирович Іванчук, добрий друг нашої бригади, вручив для сімей наших Героїв, які віддали найцінніше- життя, захищаючи Батьківщину, сертифікати для отримання одноразової грошової допомоги. Ми вдячні йому та іншим громадянам України, яким не все одно, які пам‘ятають! Дякуємо! Слава Україні!”.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено