Івано-Франківськ

Матч збірної України у Львові: потрапити на футбол зможуть не всі охочі

На стадіоні "Львів Арена" доступно тільки 23 тисячі місць.

8423600345d933f6f534b4ab480b4c02 scaled

Ввечері 12 жовтня на “Арені Львів” у відбірковому матчі до Чемпіонату світу-2022 українська збірна прийматиме збірну Боснії та Герцоговини. Але потрапити на матч зможуть не всі охочі. 

Великого футболу у Львові не було понад рік, а тому болівальники неабияк скучили за грою. Щоправда, через ріст захворюваності на коронавірус подивитися наживо футбол зможуть лише 23 тисячі фанів – це дві третини стадіону, пише ПІК із посиланням на ТСН.

Крім того, пустять на стадіон лише вболівальників із сертифікатом про повну вакцинацію або негативним тестом. На вході перевірятимуть квиток, посвідчення особи, наявність сертифіката чи тесту. Ці обмеження не стосуються дітей до 18 років.

“Кожен вболівальник має мати, крім квитка, посвідчення особи і тест. Тест зданий або за 72 годинию. Або це має бути паспорт вакцинації. На вході будуть стояти три амбулаторії, які будуть забезпечувати роботу саме таких тестів. Тому їх можна буде зробити на місці. Такий тест буде вартувати 300 гривень для всіх вболівальників“, – розповіла директорка арени Ольга Манько.

Через посилений контроль вболівальників просять прийти завчасно – за дві години до початку матчу, аби не створювати черг. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено