Івано-Франківськ

Адель вперше за шість років випустила пісню, щоб пояснити синові розлучення з його батьком

Через композицію вона хотіла пояснити йому, чому «добровільно вирішила зруйнувати все його життя в гонитві за власним щастям».
Screenshot 2021 10 16 19 21 33 790 com.google.android.youtube scaled
Британська співачка Адель представила нову пісню Easy on Me — це перша її композиція за останні шість років. У ній, за словами виконавиці, вона пояснює своєму синові причини розлучення з його батьком, музичним продюсером Саймоном Конекі, повідомляє Громадське, пише ПІК.

Прем’єра пісні й одночасно кліпу на неї відбулася опівночі 15 жовтня за лондонським часом (02:00 за Києвом). За менш ніж добу (на момент написання новини) його переглянули майже 25 мільйонів разів і вподобали майже два мільйони разів.

Режисером кліпу Easy on Me став канадський режисер Ксав’є Долан, який уже працював з Адель над відеороботою на пісню Hello. Якщо ключовий синґл альбому «25» був зафільмований у сепії, то Easy on Me виконана в чорно-білих тонах, які під середину пісні набувають кольорів.

Наступництво кліпів Hello та Easy on Me помітне і в локації: обидва починаються в закинутому будинку, хіба що лірична героїня Адель з альбому «25» до нього приїжджає і залишається там, а її новий образ — полишає його назустріч новим враженням.

В інтерв’ю Vogue Адель пояснювала: пісня Easy on Me звернена до колишнього чоловіка, але передусім — до її дев’ятирічного сина Анджело. Через композицію вона хотіла пояснити йому, чому «добровільно вирішила зруйнувати все його життя в гонитві за власним щастям».

А втім, в етері британської радіостанції Hits Radio співачка зауважила, що Анджело більше цікавиться ґеймерами і YouTube.

«Днями він казав мені, як багато в мене підписників на YouTube, і це взагалі мало, як порівняти з популярними ґеймерами. І я така: “Окей, дякую, пацан”», — жартує Адель.

Композиція Easy on Me стане частиною нового альбому Адель під назвою «30», який вийде 19 листопада.

Читайте також: 

Стало відомо, яка пісня представить Україну на Євробаченні-2021 (ФОТО, ВІДЕО)

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – викладач музики, керівник духового оркестру Василь Кузів (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено